Obavijesti

Kolumne

Komentari 14

Ministar Zmajlović u S. Brodu predstavio je parfem Benzen

Ministar Zmajlović u S. Brodu predstavio je parfem Benzen
1

Nakon što je predstavio miomirise, ministar je provjerio koje žarulje troše više struje te je zapažanja pretočio u filozofsku knjigu naslova 'Kako sam tražio volframovu nit'

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 23. listopada - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović  odgovorio je guverneru HNB-a da kritike koje uputio Vladi nisu realne jer pomaci su u oporavku gospodarstva vidljivi. Time je zapravo predsjednik riješio tisućgodišnji misterij nestanka golemog svemirskog teleskopa Hubble kojeg su SAD tražile već tisuću godina. Naime, predsjednik Josipović vidio te pomake uz pomoć tog teleskopa kojim se vidi krajnji rub svemira, koliko uvećava čestice. Zato je predsjednik jedini koji je vidio te pomake.

Zvjezdani nadnevak 24. listopada - Američka državna tajnica Hillary Clinton zahvalila se Hrvatskoj u svojem službenom posjetu. Prešla je cijelu Kumovu slamu da se osobno zahvali partnerima u znanosti.
- Čast nam je biti partner zemlji koja nas nadahnjuje znanstveno - rekla je Hillary. Bez Hrvatske ne bismo znali da postoje organizmi koji ne evoluiraju, bilo u gospodarskom bilo u političkom smislu. Vi ste nam to omogućili i hvala Vam od srca -  rekla je Hillary. 

Zvjezdani nadnevak 25. listopada  - Ministar zaštite zagađivača Mihael Zmajlović predstavio je u Slavonskom Brodu liniju parfema nazvanih Benzen. O ovom vrijednom pothvatu ministar je govorio sa skromnošću. 
- Nema vam tu mudrosti, dođete u Slavonski Brod, šakom u zraku zahvatite čestice benzena, dodate malo vode, promućkate i stavite onu pipu što pršće. Potom otvorite firmu za 700 kuna i radite. To vam je sva mudrost - rekao je skromno ministar, napominjući da je parfem dobar za zdravlje. Brođani su se napomiđijali te su se obandačili masovno. 

Zvjezdani nadnevak 26. listopada - Najugroženijim Brođanima koje more problemi disanja dobili su tromjesečno liječenje u Tuberanskoj Elektrani Plomin. Ondje će na svježem zraku oporaviti svoje bronhije. Zeleni su najavili prosvjed jer Ivan Jakovčić, istarski župan, želi ugasiti to ekološko lječilište od kojeg brojni Istrani žive, ali vrlo kratko.

Zvjezdani nadnevak 27. listopada - Hrvatski premijer poslao je ministra Mihaela Zmajlovića da provjeri koje žarulje troše manje struje. Nakon stoljeća proučavanja ministar Zmajlović je napisao zbirku filozofskih opažanja ravnih djelima Alberta Camusa. Ovo veledjelo nosi naziv -  'Kako sam tražio volframovu nit'.

Zvjezdani nadnevak 28. listopada - Saborska zastupnica Mirela Holy nije dala nijednu izjavu već tisuću godina. Otkad su je posjeli u tri nadzorna odbora, nit je se čuje nit je se vidi. Time je dokazala svoj čvrst stav koje zastupa za javno dobro, a to je da se šuti dok ti ide. Da se ne urekne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana