Obavijesti

Kolumne

Moja kći je zaposlena, ali nema srodnu dušu, hoće li je naći?

Kći će uskoro napuniti 30 godina, zaposlena je, odgovorna i dobra žena, no zanima me hoće li ikada pronaći svoju srodnu dušu koja će je poštovati i cijeniti?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.   

Dragi Mevludine,

javljam se u nadi da ćete mi odgovoriti na pitanje u vezi kćeri. Imat će uskoro 30 godina i zaposlena je. Vrlo je odgovorna, dobra i jako emotivna. Zanima me njezina budućnost, hoće li pronaći srodnu dušu koja će je poštovati i cijeniti? To mi je najveća želja.
šifra: brižna majka

Odgovor:

Vaša je kći poprilično emotivna, ali stabilna. Inovator je i temeljita te energična. Pomalo je nesigurna kada su momci u pitanju, tu joj sve krene pa stane. Poslovno je vrlo pouzdana i predana. Treba malo poraditi na sebi jer su joj izlasci i druženje vrlo slabi. Trebala bi se više družiti s ljudima. Čeka je stabilna veza u idućoj godini, a poslije brak i djeca. Budući suprug neće biti iz vašeg mjesta.

Padam u dugove

Dragi Mevludine,

zanima me što će biti sa mnom. Bez posla sam, novac ne dobivam niotkud, a padam u sve veće dugove. Hoću li ikad možda dobiti novac igranjem nagradnih igara ili lota?
šifra: Lika

Odgovor:

Puno ste propatili u životu, sami padovi i nezadovoljstvo. Kroz vaš cijeli život mnogi su vas iskorištavali i to je rezultiralo padanjem u dugove. Nažalost, i dalje vidim neriješeno stanje, tek ćete u idućoj godini uspjeti riješiti probleme. Za četiri godine vidim da će se sve posložiti u vašu korist. Ne vidim vam dobitak na lotu, a taj bi novac koji trošite za sreću trebali iskoristiti za otplatu dugova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Hrvatica u Malmöu za 24sata: 'Za Baby Lasagnu imamo velike planove, a i Šveđani ga hvale!'
ISPLANIRALI CIJELO DRUŽENJE!

Hrvatica u Malmöu za 24sata: 'Za Baby Lasagnu imamo velike planove, a i Šveđani ga hvale!'

Predstavnik hrvatske na Eurosongu Baby Lasagna otputovao je u Malmö u petak. Tamo će posjetiti i Hrvatsko kulturno društvo 'Jadran', a njegova predsjednica Jelena Fučkar otkrila nam je što pripremaju za Marka