Obavijesti

Kolumne

Komentari 18

Obi wan Kenobi i učitelj Yoda poručili: Luka, use The Force!

Obi wan Kenobi i učitelj Yoda poručili: Luka, use The Force!
1

Jedijevi su posjetili kamp hrvatske nogometne reprezentacije i svojom mudrošću dali potporu igračima i izborniku. S druge strane, nove fotografije osupnule su svemir...

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 15. lipnja -  Znanstvenici su objavili evanđelje, dosad neotkriveno, a koje će baciti novo svjetlo na vjeru i religiju u Hrvata.
- Otkrili smo Zoranovo evanđelje - rekao nam je arheolog koji želi ostati neimenovan. Evanđelje po Zoranu prenosimo u cijelosti:
- Ode Zoran na drugu stranu Jarunskoga mora. Slijedilo ga silno stranačko mnoštvo jer su gledali znamenja što ih je činio ministrima. A Zoran uziđe na prvi kat jednog od restorana sa svojim stranačkim sljedbenicima. Podigne oči i ugleda kako silan svijet dolazi k njemu pa upita Linića: "Gdje da kupimo kruha?"  To reče kušajući ga; jer znao je što će učiniti. Odgovori mu Linić:  "Za dvjesta milijardi rupija koje nemamo u proračunu kruha ne bi bilo dosta da svaki nešto malo dobije."  Kaže Zoranu jedan od stranačkih sljedbenika:  "Ovdje je dječak koji ima pet ječmenih kruhova i pet kila oborite ribe iz Atlantica! Reče Zoran: "Neka ljudi posjedaju!" A bilo je mnogo trave na Jarunu. Posjedaše dakle ljudi, njih oko pet tisuća. Zoran uze kruhove, i pet kila oborite ribe iz Atlantica te ih sve sam pojede.  A kad se nasiti reče: "Nisam vam ja duhovni otac da vas tješim. Ja sam premijer".

Zvjezdani nadnevak 16. lipnja - Gordan Jandorković dobio je nagradu za životno političko djelo. On je u Saboru optužio vladajuće da većinom žele nametnuti zakone, što je, kako je rekao, nezabilježeno u povijesti. Ova izjava pak ostala je zabilježena u povijesti. Pohranio ju je Commander Data kako bi je prenio novim naraštajima u svemiru. Povodom toga, organizirao je svečani obilazak Gordana Jandrokovića zvanog Mudri.

Zvjezdani nadnevak 16. lipnja - U Galeriji Fiolić svečano je otvorena izložba slika najboljih hrvatskih slikara. Izložba pod nazivom: Daj mi kilo miješanog mljevenog za punjene paprike i jednog Bukovca u papir - otvorena je diljem Hrvatske. Ovo je još jedan od velikih priloga kulturnoj baštini naših gospodarstvenika i političara - priopćeno je iz galerije Fiolić. 

Zvjezdani nadnevak 17. lipnja - Nakon što je ministrica Kulture sa svojom zamjenicom oduševila svemir pokazujući grudi na europskom nogometnom prvenstvu, te nakon što su neki navijači pokazivali nešto za što tvrde da su im spolovila, svemir je ponovno osupnut novim fotografijama Hrvata.
- Bilo je strašno gledati fotografije praznih lisnica Hrvata u Hrvatskoj - rekao je jedan od visokopozicioniranih Vulkanaca. Te smo fotografije povukli iz prikazivanja da nam ne šokiraju djecu, dodao je. 

Zvjezdani nadnevak 18. lipnja - Obi wan Kenobi, Mace Windoo i Učitelj Yoda posjetili su hrvatske nogometne reprezentativce u Poljskoj. U ugodnom razgovoru s izbornikom i igračima mudrim savjetima su dali do znanja da ne postoje veliki, nego pametni i hrabri i da vjerom u sebe mogu anulirati tamnu stranu sile.  Učitelj Yoda, Mace Windoo i Obi wan Kenobi poručili su:
- Luka, Use The Force!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu