Obavijesti

Kolumne

Komentari 28

Sukob galaktičkih branitelja: Rat Pupovca protiv Džakule

Sukob galaktičkih branitelja: Rat Pupovca protiv Džakule
1

Hrvatski branitelj iz Domovinskog rata Veljko Džakula oštro je napao suborca Milorada Pupovca, predsjednika Hvidre, da tu organizaciju koristi za osobni probitak

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 23. kolovoza -  Predsjednik zagrebačke Skupštine Davor Bernaradić najavio je da će skupštinari donijeti posebnu uredbu u kojoj će se naložiti deponiju na Jakuševcu u Zagrebu da više neće smjeti ispuštati opojne i opasne mirise te biti prijetnja stanovništvu. Potom je otišao na Jarun gdje je spašavao Zagrepčane koji su sumanuto bježali od njega.
- Čovjek je Elmer Davež. Priča ti sat i pol, a ništa ti ne kaže. Udavi me. Jedva sam pobegel - rekao nam je šokirani Zagrepčanin kojeg Bernardić nije uspio spasiti. 

Zvjezdani nadnevak 24. kolovoza  - Suci u RH izašli su na ulice te se su se žestoko obrušili na ministra pravde Orsata Miljenića  kojeg se viđa rjeđe nego Gospu. Najavio im je smanjenje proračunskog novca. 
- Probajte vi rješavati sporove u samo 12 godina. Mi smo preopterećeni. Mislite da je lako voditi brakorazvodnu parnicu godinama - rekao je jedan od sudaca-prosvjednika. 

Zvjezdani nadnevak 25. kolovozaMinistar zaštite okoliša Mihael Zmajlović najavio je da će posjetiti Jakuševac početkom idućeg tisućljeća kada ga saniraju gradske vlasti.
- Nije to moj problem, ja se brinem o ekologiji, a ne o odlagalištima smeća. Da se bavim otpadom bio bih ministar zaštite otpada, a ne  - ministar zaštite okoliša - rekao je Zmajlović koji je svoja saznanja o životu stjecao raspravama u parku uz pivicu slušajući urbanu glazbu te ne kasneći nijednom u školu. 

Zvjezdani nadnevak 26. kolovoza - Hrvatski intergalaktički branitelji iz Domovinskog rata Veljko Džakula oštro je napao svojeg suborca  Milorada Pupovca, predsjednika Hvidre, da tu organizaciju koristi za osobni probitak. Pupovac nije naveo što je sve stekao i kupio s obzirom da je gardijska plaća bila crkavica. Nije to učinio ni Džakula. Inače, Pupovac je pridonio da srpska nacionalna manjina bude jednaka hrvatskoj većini. Srbi u Hrvatskoj, kao i Hrvati, nemaju za kifle. 

Zvjezdani nadnevak 27. kolovoza - MUP je poslao upozorenje građanima da će u Zagrebu u najelitnijim dijelovima grada, oko najskupljih butika biti otežan promet zbog osiguranja ministrice socijale Milanke Opačić koja ide u šoping.
- Građani se mole za strpljenje i razumijevanje - stoji u dopisu MUP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana