Obavijesti

Kolumne

Želim ga ostaviti radi drugoga, ali bojim se da će me ubiti...

Zadnje dvije godine varam svog nevjenčanog supruga s kojim imam dijete, ali i loše odnose. On me smatra svojim vlasništvom i strah me da će me ubiti ako odem

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Poštovani Mevludine,

Javljam vam se u strahu za svoj život i živote meni dragih ljudi te se nadam da ćete mi dati neke smjernice. U izvanbračnoj sam vezi devet godina s 18 godina starijim muškarcem te imamo sina od sedam godina koji je vrlo emotivan. 

Zadnje dvije godine usporedno sam u vezi s predivnim muškarcem koji me obožava. On je pravi anđeo na zemlji, u svemu me podupire, voli moje dijete i trpi ovu situaciju iako mu nije lako. S mužem nikad nisam bila u najboljim odnosima, no iako on nije loš čovjek, ja sad želim izaći iz te veze. 

On za to ne želi ni čuti. Ima PTSP i jako je neudgodan kad popije. Prijeti da će ubiti mene i svakog tko me takne jer sam ja “njegovo vlasništvo”. Obitelj me ne podupire, svi su na njegovoj strani, iako nitko ne zna da imam ljubavnika. Zanima me hoće li on ostvariti prijetnje ako se odlučim rastati. Hoću li ostati s ljubavnikom i kako će sve utjecati na mog sina?

S poštovanjem, 
Nesretna žena

Odgovor:

Vidim da ste inovator, volite dom i obitelj. Imali ste teških trenutaka, ali ništa pretjerano. Suprug vam je vrlo fin, kulturan, pozitivan i milostiv. Ima blagu nervozu, što je posljedica rata i borbi u kojima je dao sve od sebe. Ne vidim da s njim imate velikih problema. Vas muči ljubavnik s kojim ste u vezi. Vidim slike od obojice i vaš ljubavnik je pogriješio. Spao je na udanu ženu koja ima sina. Budući da je slobodan, mogao je naći djevojku. Ne vidim veliku ljubav sa strane ljubavnika jer on želi avanturu, a vi ga držite kao kap vode na dlanu. 

Vi imate užasne zamisli - rastali biste se od supruga i živjeli s ljubavnikom, a vaš osjetljivi sin bi još više patio za ocem, što bi donijelo još više problema. Savjetujem vam da razmišljate normalno. Ni vaša obitelj vas ne podupire, a kako i bi kad vam je suprug fin čovjek kojem prkosite s ljubavnikom. Vodite računa da vas ne otkrije da ne bi došlo do tragedije. Ja vas upozoravam, a na vama je da odlučite. 

Zaljubljeni ste i pobjegli biste od muža, no za ljubav je potrebno dvoje, moja gospođo. Okrenite se suprugu i životu da sutra ne bi bilo kasno. Ljubavniku neka pomogne svemogući kad je spao na ovakvu situaciju u kojoj vas kao voli. Da je bio pravi, sad bi imao i unuka. Vodite računa te mislite na supruga i prekrasnog sina. Neka vas Svevišnji čuva.  

Ona mi se neće javiti na telefon 

Poštovani i dragi prijatelju,

o sebi ne trebam ništa pisati zato što ćete to vidjeti iz fotografije, no želim opisati svoju nevolju. Udovac sam već desetak godina. Osjetio sam potrebu za jednom normalnom ženskom osobom pa sam se obratio “agenciji za posredovanje”. Preko nje došao sam do jedne vrlo drage gospođe, također udovice. U prva četiri dana telefonskoga kontakta bio sam toliko sretan da mi se učinilo da je cijeli svijet moj. Na moju nesreću, peti dan mi je otkazala prvi sastanak s obrazloženjem da joj dolazi prijateljica na ručak. 

Od našega prvog razgovora telefonom prošlo je 265 dana, no još se nismo upoznali. U međuvremenu sam je samo tijekom prva 173 dana nazvao 366 puta, od čega je 178 puta kontakt bio i uspostavljen. Dao sam joj svoj broj, a ona mi svoj ne želi dati niti me ikad nazvala. Inzistira da ja nju zovem. Svi pozivi relizirani su putem spomenute agencije. Do ove žene mi je jako stalo pa vas molim da mi pogledate što će biti s našom vezom. 

S poštovanjem,

Okram Aknim Pazin

Odgovor:

Gospodine, vi ste vrlo produhovljena osoba jakoga karaktera i cijenjeni ste u društvu. U zadnje vrijeme osjećate tjeskobu. Nažalost, uzaludno trošite telefonske impulse jer žena o kojoj razmišljate nije predodređena za vas. Ona pravi od vas naivca i igra se s vašim osjećajima. Zavarava vas i dosad je našla na tisuće razloga da se ne vidite, a vi ste i dalje uporni. Ima mlađeg čovjeka s kojim se viđa. Oboje su lošeg morala. Vi se zavaravate i živite u lažnoj nadi. 

Ne vidim vas skupa. Nije navikla imati nekoga finog poput vas jer je imala sve protuhe i kamiondžije. Uskoro ćete o njoj čuti jako loše komentare. Savjetujem da dignete ruke od nje. Vas očekuje poznanstvo sa srednjovječnom finom gospodičnom s kojom ćete proživjeti trenutke pune ljubavi. Vaše godine neće biti prepreka jer ste dobrog zdravlja. Patite, ali to će proći. Glavu gore i zahvalite Svemogućem što ništa neće biti među vama. Uskoro ćete mi se javiti i zahvaliti na prognozi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode