Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

15 najsmješnijih tweetowa o dijeljenju kreveta s partnerom

15 najsmješnijih tweetowa o dijeljenju kreveta s partnerom

Spavanje s partnerom ponekad može biti prava noćna mora. Iako svi mi volimo taj osjećaj bliskosti dok spavamo s partnerom, privikavanje na stvari koje partner radi dok spava može biti iritantno

VIDEO

Dobro se naspavati kada spavate s partnerom u krevetu nije nimalo lak podvig. Morate se boriti s čitavim nizom dosadnih navika i potencijalnim smetnjama u spavanju: hrkanje, glasno disanje, krađa deka ili odgađanje alarma previše puta. Supružnici su na Twitteru ipak uspjeli pronaći humor u ovim iritantnim okolnostima, prenosi HuffPost.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo što pozicija spavanja govori o vašoj vezi

Pokretanje videa...

00:59

U nastavku pogledajte nekoliko urnebesno točnih tweetova koji se odnose na dijeljenje kreveta s partnerom.

1. Jedan suprug je napisao da koliko god je noć topla, da nikada ne podcjenjujete to koliko hladne noge vaše supruge mogu biti kada ih stavi na vaša leđa.

2. Druga žena je pak rekla kako se njezin muž prošlu noć okrenuo prema njoj, otvorio usta i počeo hrkati direktno njoj u oči.

Kako do čistog i dezinficiranog doma?
Kako do čistog i dezinficiranog doma?

3. Muškarac je objasnio kako je u vezi sve divno i jedva čekate da se ponovno vidite, no u braku negodujete kada suprugovo koljeno prijeđe na vašu stranu kreveta.

4. Svim oženjenima bi se trebalo savjetovati da spavaju s odvojenim pokrivačima, tvrdi jedna žena.

5. Jedna supruga tvrdi da je ponovno pronašla pokrivač s kauča u krevetu. Tvrdi da je njezin suprug time započeo rat i da ako napravi još tri puta tu pogrešku da će biti izbačen. 

6. Situacija kada se oženiš i pokušavaš cijeli život otkriti što raditi s rukama kada spavaš postaje glavni problem.

Nakon 15 godina braka saznala sam da mi je muž zapravo gay
Nakon 15 godina braka saznala sam da mi je muž zapravo gay

7. Kome treba teretana kada možeš dobiti trening cijelog tijela kada se pokušaš ušuljati ispod teškog pokrivača svoje supruge kako bi se mogli maziti, tvrdi jedan suprug.

8. Kada pas hrče, to je preslatko. Ali kada suprug hrče, to budi bijes u nama.

9. Poslije 22 godine braka, ova supruga tvrdi kako je najbolji savjet koji može dati je da se udate za nekoga tko ne postavlja svoj alarm da zvoni svakih pet minuta i onda ga i odgađa svakih pet minuta.

10. Prvo dolazi ljubav, a onda dolazi realnost gdje shvaćaš da si u braku s nekim tko ima uključen zvuk tipkovnice dok tipka po mobitelu u krevetu svaku noć.

11. Jedna se supruga probudila u tri sata ujutro zato što je zaspala na kauču, a njen suprug je otišao u krevet i samo ju je ostavio tamo. Zato je ona, kada se vratila u krevet, postavila jastuke tako da može hrkati cijelu moć. Osveta je slatka.

12. Suprug je uključio aplikaciju Shazam kako bi snimio hrkanje svoje supruge i izbacilo mu je da je njeno hrkanje zapravo pjesma Boba Dylana.

Ako pitate mlade: Ovo je pet najvećih problema u svijetu
Ako pitate mlade: Ovo je pet najvećih problema u svijetu

13. 'Supruga mi je prošlu noć napisala iz spavaće sobe da je jela krekere u krevetu i da joj treba pomoć kako bi promijenila posteljinu jer su mrvice bile posvuda. Ispalo je da joj je stvarno trebala pomoć za promjenu posteljine i da to nije poziv za vođenje ljubavi'.

14. Jedna supruga je ispričala kako je njen suprug otišao spavati bez da joj je rekao 'laku noć' pa ga je probudila i rekla mu kako je to nesreća što joj nije zaželio laku noć.

15. Ova supruga je zaista nemilosrdna. Kada vidi da njen suprug mirno spava, ona mu uključi zvuk na mobitelu i pošalje mu poruku: 'Jesi li budan?'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam