Obavijesti

Lifestyle

Komentari 67

16 stvari koje žene najviše traže u muškarcu - nije komplicirano

16 stvari koje žene najviše traže u muškarcu - nije komplicirano

Žene su u najmanju ruku tajanstvene. I zato se muškarci često pitaju što to žene žele. Iako se može činiti teškim pitanjem, odgovor nam može biti pred očima

VIDEO

Ono što žene žele od muškarca možda se čini kao najveća tajna u svemiru, ali zapravo većina muškaraca i žena očekuje i želi iste stvari od svog drugog partnera u vezama.

Međutim, postoje neke razlike pa evo kakvog muškarca bi većina žena željela imati kao partnera:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

1. Žene žele muškarce koji su samopouzdani

Mnogo muškaraca izgubi samouvjereno ponašanje u interakciji sa ženama. Žene žele samopouzdanog muškarca, nekoga tko može održati razgovor i zainteresirati ih. Međutim, morate shvatiti da postoji razlika između samopouzdanja i egomanijaka.

2. Žene žele osjetiti kemiju

Kemija je nešto što je od velike važnosti za žene. Žene vole muškarca zbog privlačnosti, a privlačnost se ne temelji na financijama ili izgledu. To ovisi o emocionalnoj i seksualnoj privlačnosti koju žena osjeća prema vama.

Osam supernamirnica uz koje se masnoće i kalorije brže tope
Osam supernamirnica uz koje se masnoće i kalorije brže tope

3. Žene žele muškarce koji su pozitivni

Žene žele muškarca koji im može izmamiti osmijeh i koji je pozitivno raspoložen. Ako se pozitivno odnosite prema životu i puno se smiješite, izmamljivanje njezina osmijeha prirodno će doći.

4.  Žene žele muškarce koji su šarmantni

Ne, ne trebate biti izvrsni govornik da biste bili šarmantni. Iako to pomaže, žene očekuju da će muškarac biti ugodan i simpatičan. A, ono što vam treba za to su originalnost i jedinstvenost.

5. Žene žele muškarce koji se ne boje pokazati svoju ranjivost

Kad se budete htjeli otvoriti i pokazati joj svoju emocionalnu i ranjivu stranu, ona će vas doživljavati kao osobu koja se osjeća ugodno u svom društvu. Zbog toga će se i ona osjećati ugodno u vašem društvu.

6. Žene žele muškarce koji su privlačni

Žene privlače muškarci koji se brinu o sebi. Ne trebate se oblačiti ili izgledati poput modela, samo pripazite da vaša higijena bude na mjestu, imate svoj jedinstveni stil i ulažete malo truda u svoje fizičko zdravlje.

7. Žene žele muškarce koji su stabilni

Stabilnost je presudna za žene kada su u pitanju dugoročne veze. Emocionalna stabilnost je jednako važna kao i ekonomska stabilnost.

8. Žene žele muškarce koji su emocionalno prisutni

Kad razgovarate s njom, slušajte i obratite pažnju. Pogledajte je i usredotočite se na ono što govori. To je ono što žene najviše traže u muškarcu.

Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša
Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša

9. Žene žele muškarce koji su zaštitnički nastrojeni

Osigurati da se žene osjećaju sigurno je obavezno. Ovo je nepisano pravilo kojeg se moraju pridržavati svi muškarci.

10. Žene žele muškarce koji su strastveni

Ako vam se sviđa, svakako joj to i pokažite. Svaka žena želi da joj muškarac pokaže koliko snažno je voli.Pokažite joj što osjećate prema njoj kroz male ili velike geste.

11. Žene žele muškarce koji su razumljivi

Žene žele biti s muškarcima koji ih ne osuđuju ili ih nastoje stalno poboljšavati. Naravno, možete joj reći kad učini nešto loše, ali ne možete je u potpunosti promijeniti.

12. Žene žele muškarce koji su društveni

Ne trebate imati veliki krug prijatelja da biste privukli ženu. Ne, žene jednostavno žele muškarca kojeg mogu upoznati sa svojim prijateljima.

Ovih pet hrskavih kukaca mogli bi nam se uskoro naći u tanjuru: 'Neki crvi su slasni kao odojak!'
Ovih pet hrskavih kukaca mogli bi nam se uskoro naći u tanjuru: 'Neki crvi su slasni kao odojak!'

13.  Žene žele muškarce koji su otvoreni

Sramežljivost je jedno, ali nepristajanje na vlastite potrebe jedan je od najvećih neprivlačnih poteza koje možete napraviti. Žene žele da otvoreno kažete što želite ili što vam treba. 

14.  Žene žele muškarce koji su neovisni

To različitim ljudima može značiti različite stvari, ali većina žena želi da njihov muškarac bude neovisan i samostalan. One žele muškarce koji se mogu brinuti o sebi, donositi vlastite odluke, živjeti prema svojim principima i vrijednostima te slijediti svoje snove i strasti.

15. Žene žele da ih muškarci doživljavaju jednakima

Žene žele da se muškarci prema njima ponašaju ravnopravno. Žele vezu u kojoj se prema njima postupa pošteno i gdje mogu otvoreno razgovarati. Ne žele nikakav poseban tretman.

16. Žene žele muškarce sa smislom za humor

Smisao za humor presudan je kriterij za privlačenje žena. Ako je možete nasmijati u bilo kojoj situaciji to je veliki plus koji posjedujete, piše Your Tango.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno