Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

5 brutalno iskrenih razloga zbog kojih uvijek završite s budalom

5 brutalno iskrenih razloga zbog kojih uvijek završite s budalom
4

Vjerujte svojim osjećajima i uvijek zapamtite da imate toliko toga za ponuditi. Radite na izgradnji svog samopouzdanja. Vrijeme i energija utrošeni na samousavršavanje uvijek se isplate

VIDEO

Odgovor na prilično čestu pritužbu, da privlačite i izlazite samo s budalama, nije toliko u tome da imate nekakav magnet za njih pričvršćen na čelo, već je više u vezi sa sabotirajućim osjećajima i uvjerenjima koja možda nosite sa sobom, a da toga niste svjesni.

Ako imate isti problem u svakoj vezi, morate uzeti u obzir da problem zapravo možete biti vi – što nije nepopravljivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pravila za vezu 01:05

Evo pet razloga zašto uvijek privlačite budale:

1. Ne sviđa vam se ono što vidite u ogledalu

Stručnjaci za odnose neprestano govore o samopouzdanju.

'Samopouzdanje je seksi' i 'samopouzdani pojedinci privlače suprotni spol', reći će često. Ili nešto poput ako volite sebe, voljet će vas i drugi... Netko tko je nezadovoljan sobom odaje potpuno drugačiju vibraciju od nekoga tko se osjeća samopouzdano i vrijedno.

Nikada nemojte ući u vezu s muškarcem koji radi ove stvari
Nikada nemojte ući u vezu s muškarcem koji radi ove stvari

Ali kako postati zadovoljan sobom ako jednostavno niste, je ključno pitanje.

Promijenite se - ako ste uzrujani zbog nekog aspekta svog izgleda, emocionalnog života, posla, obitelji ili bilo čega drugoga - potrudite se to promijeniti.

Radite na izgradnji svog samopouzdanja. Radite na tome da otpustite prošlost kako biste sretni krenuli u svježu i čistu budućnost. Vrijeme i energija utrošeni na samousavršavanje uvijek se isplate.

2. Niste sretni i trudite se da svi to znaju

Oni koji ne podnose biti sami skloni su predugo ostati u lošim vezama ili skakati iz jedne dugotrajne veze u drugu.

Alternativa održavanju jadne veze može biti spoznaja da je biti samac divno.

Tad vaši odnosi poprimaju ležerniji, sretniji ugođaj te samim time možete privući sretnije ljude. Razlog je taj što partneri mogu podsvjesno osjetiti da ako stvari u vezi krenu loše, nećete se pomiriti s njima - ili ćete raditi na poboljšanju odnosa ili ćete donijeti teške odluke. To je privlačno jer, prvo, jasno daje do znanja da imate standarde, a drugo, da nećete zapeti s nekim samo zato što se užasavate biti sami.

3. Imate niske ili nikakve standarde

Nitko zapravo ne bi želio priznati da su njihovi kriteriji za partnera jako niski, ali u praksi, toliko se sjajnih pojedinaca 'prodaje za malo'. Kao da počnu stavljati ružičaste naočale tijekom prvog spoja.

10 bitnih stvari koje muškarci potajno očekuju od partnerice
10 bitnih stvari koje muškarci potajno očekuju od partnerice

Ponašanje kakvo prihvatite na početku veze ponašanje je koje ćete i dalje primati. Nemojte izlaziti s onima koje biste voljeli promijeniti.

Njegujte ideju da je ljubav nagrada koju treba osvojiti, a ne nešto što biste jednostavno trebali dati bilo kome. Napravite popis od pet najboljih stvari koje želite kod partnera i potražite one koji utjelovljuju te kvalitete i držite se toga.

4. Dopuštate da vas 'gaze'

Nikada se nemojte bojati da će zahtjev za poštovanjem od partnera značiti kraj veze. Zaslužujete da se s vama dobro postupa. Kada govorite o osjećaju povrijeđenosti ili nepoštivanja na iskren i autentičan način, ili će se veza prekinuti ili će se oni vratiti. Ako su se prema vama loše ponašali, što ste izgubili...

Komunikacija je prvi korak. Ne trpite stvari koje ne biste trebali. Nemojte dopustiti da veza ide dok se partner loše ponaša, dok se nadate da ćete napraviti promjenu pomoću telepatije.

Rješavajte probleme čim se pojave. Ako dopustite da se prema vama loše postupa – vjerojatno će se tako i nastaviti.

5. Slijepi ste za ono što je dobro za vas

Kao što kaže stara poslovica - 'ako se nešto čini predobro da bi bilo istinito, vjerojatno i jest'. Kad konačno upoznate nekoga za koga se čini da ima pravi potencijal i da sve ide sjajno, pričekajte i dobro provjerite.

Neka vas obasipaju 'darovima'. Neka budu dobri prema vama. Uživajte u svakoj minuti.

Međutim, nemojte požurivati - posebice tijekom prvih nekoliko mjeseci. Vrlo je lako pronaći primjer nekoga koga poznajete tko se vjenčao sa svojim dugogodišnjim partnerom nakon samo nekoliko tjedana.

Nema hitnosti - ne trebate nikoga prikovati. Ako je netko doista iskren i pravi za vas, također će vas htjeti upoznati prije nego što se obveže, donosi MSN.

Zašto nam nedostaju bivše ljubavi iako smo u sretnoj vezi
Zašto nam nedostaju bivše ljubavi iako smo u sretnoj vezi
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'