Lifestyle

Komentari 284

7 tehnika koje će je dovesti do orgazma: Od 'prijelaza preko mostića' do igre bradavicama

7 tehnika koje će je dovesti do orgazma: Od 'prijelaza preko mostića' do igre bradavicama

Kod nekih žena područje na otvoru vagine, ispod klitorisa i blizu ulaza u mokraćovod je izuzetno osjetljivo i stimulacija im može priuštiti veliki užitak, pa svakako i to iskušajte

Žene često osjećaju da su nešto propustile kad čuju detalje o seksualnom životu svojih prijateljica, pa treba imati na umu da i one najiskrenije mogu ponekad pretjerivati u pričama o tome kako uživaju u seksu. I ne treba nasjedati na priče da mogu svršiti čim ih partner zavodljivo pogleda, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svakako je vrijedno poslušati koje zone na tijelu su kod nekih osjetljive te ih njihova stimulacija vodi do orgazma. No, dok ih slušate, sjetite se drevne mudrosti iz Kama Sutre: Tijekom predigre i seksa svatko uživa u nečem drugom, pa nemojte baš previše obraćati pažnju na ono što tvrdi vaša prijateljica.

Druga mudrost kaže: broji se ono u čemu ste osobno uživali i na tome treba 'graditi' znanje o tehnikama.Također, kad dođe red na predigru i seks, pokušajte ne razmišljati o stvarima koje odvlače pažnju, kao što su računi ili rokovi za posao. Fokusirajte se na ono što osjećate, na svaki trenutak predigre. I nemojte se odmah početi opterećivati pitanjem: Hoću li svršiti?

No tu je sedam zona na tijelu koje vam mogu osigurati različitu vrstu užitka, pa ih isprobajte s partnerom kako biste vidjeli što vam odgovara. 

1. Zona bradavica 

Bradavice mogu biti izuzetno osjetljive, a splet živaca koji u njima završavaju protežu se u druge dijelove tijela, pa mnoge žene mogu doživjeti pravu buru među nogama, nakon što im stimulirate bradavice. Kod nekih žena to može dovesti i do vaginalnog orgazma. 

Zamolite partnera da isproba tehniku 'takni i pomakni' ustima: Neka obujmi vašu bradavicu jezikom uz blago gurkanje kao da želi pojačati glazbu na radiju. Neka ponavlja neko vrijeme, kako biste mogli vidjeti hoće li to izazvati "škakljanje" u području oko klitorisa i u vaginalnoj zoni.

2. Njegovo veličanstvo klitoris

Mnogi stručnjaci tvrde da žene mogu doživjeti orgazam jedino uz dobru stimulaciju klitorisa. Kako to vrijedi za mnoge žene, isplati se isprobati djeluje li i kod vas. 

Predložite partneru tehniku 'prijelaza preko mostića'. To znači da bi vrhovima prstiju nježno trebao prelaziti preko klitorisa naprijed-nazad. Mnogim ženama jako odgovara takva stimulacija, toliko da mogu doživjeti orgazam.

Kad dođe do penetracije, dok ste iznad partnera, isprobajte tehniku, koja podrazumijeva malo namještanja. Dok sjedite na partneru, podignite se centimetar, dva, tako da vaš klitoris 'dodiruje' njegovu pubičnu kost. To će vam priuštiti neizmjeran užitak tijekom penetracije.

3.  G- točka

Još jedno veliko istraživanje čiji su rezultati nedavno objavljeni pokazalo je da nema dokaza da G-točka postoji, ali  ne dozvolite da vam to poremeti istraživanja, pogotovo ako vam se čini da vam stimulacija tog područja predstavlja zadovoljstvo. Potražite tu točku prstima, tako da opipate prednji 'zid' vagine dok ne naiđete na nešto što pod prstima nalikuje na kuglicu.

Predložite partneru da isproba tehniku 'dođi ovamo': Kad jednom prstom napipa tu točku, neka ga lagano pomiče kao da vas poziva k sebi. Ako to ne pali, nabavite vibrator koji je namijenjen baš stimulaciji tog područja.

4. Analna zona

Mnoge žene se u trenu napale na samu pomisao stimulacije analne zone, a neke tijekom stimulacije mogu doživjeti i vaginalni orgazam. Ne radi se tu samo o činjenici da je riječ o području na kojem se nalaze završetci brojnih živaca, nego i o tome da stimulacijom tog područja stimulirate i vaginu. 

Predložite partneru da vam pokuša priuštiti užitak uz pomoć vibratora namijenjenih za analno područje, pri čemu ćete sigurno osjetiti kako se vibracije šire i kroz vaginu. Ako vam to odgovara, porazgovarajte o stimulaciji prstima ili jezikom. No uvijek koristite neki gel koji olakšava penetraciju. 

5. U-točka 

Kod nekih žena područje na otvoru vagine, ispod klitorisa i blizu ulaza u mokraćovod je izuzetno osjetljivo i stimulacija im može priuštiti veliki užitak. U nekim slučajevima može dovesti i do 'ženske ejakulacije', odnosno ispuštanja malo tekućine. Takva stimulacija potiče pražnjenje bubrega, ali i potiče dodatno podmazivanje unutar vagine, koja izlazi kad se vagina grči tijekom orgazma.

Stimulirajte tu točku vrlo nježno, s dosta lubrikanta na prstima. Dobar izbor je i tehnika 'bubnjanja' prstima oko tog područja, koja će izazvati uzdahe.

6. A-točka

Smještena je  na kraju vagine, ispod vrata maternice i neke žene obožavaju duboku penetraciju zato što im partner tako stimulira i tu točku. Najbolji način da ju  partner 'dosegne' je poza doggy style. Dok partnerica kleči i nasloni se na ruke, partner kleči iza nje i tako može prodrijeti dublje i doseći to osjetljivo područje.  

7. Vagina 

Mnoge žene najviše vole da se koncentrirate na to područje, iako im za potpuni užitak treba i stimulacija klitorisa. To je najlakše izvesti u misionarskom položaju.Nakon penetracije, muškarac se treba malo podići na rukama i povući prema naprijed, kako bi pubičnu kost prislonio uz ženin klitoris. 

Najčitaniji članci