Lifestyle

Komentari 10

Adventska dostava: Gušta se u kobasama i buhtla burgerima

Adventska dostava: Gušta se u kobasama i buhtla burgerima

DELICIJE KOD KUĆE Ljubitelje ljutog oduševit će talijanska kobasica, gurmane buhtla s junećom pljeskavicom, a oni koji vole slatko mogu kušati germ knedlu čupavac

Niti ove godine ne odustajemo od Adventa. Grinčmarin i njegovi vjerni pomoćnici složili su poseban adventski jelovnik za dostavu i pick up, rekli su iz zagrebačkog restorana Rougemarin.

POGLEDAJTE VIDEO (Humanitarna akcija Obrok za obrok):

Dodali su kako su dostupni na dvije lokacije u Zagrebu, u Folnegovićevoj 10 i Petrinjskoj 2. Za ljubitelje pikantnih okusa spremili su ljutu talijansku kobasicu s umakom od sira, greenslaw, tostiranih sjemenki sa sojom i pimentonom. Tu je i chorizo kobasica sa senf-majonezom i marmeladom od ljubičastog luka.

Za gurmane najavljuju specijalitet Masni, koji se sastoji od trgane svinjetine u domaćem brioš pecivu, zaseke, miksa ukiseljenog povrća, BBQ umaka i ljubičastog luka.

Teleća hrenovka dolazi u kombinaciji s wasabi majonezom, coleslaw salatom i hrskavom pancetom. Kao posebnu zanimljivost ističu buhtla burger s junećom pljeskavicom, čili majonezom s pancetom, iceberg salatom, domaćim kečapom, kiselim krastavcima i marmeladom od ljubičastog luka.

Osim burgera i kobasa, tu je Carnivore rižoto, s više vrsta mesa, ukiseljenim komoračem i mediteranskim pestom. Ljubitelji pizze mogu uživati u Sicilijanskoj pizzi, a u ponudi su i prženi krumpirići te batat. U slatkoj ponudi je, kao i lani, klasična i čupavac germ knedla, a dostavljaju i kuhana vina i kuhani džin. Nedavno su otvorili Rougemarin doma, a ponuda se temelji na umacima, namazima i marinadama.

- Zadnjih nekoliko tjedana proveli smo i u pokretanu web shopa. Ubrzano radimo i na kreiranju posebnih paketa proizvoda namijenjenih za kućna i uredska adventska druženja za manji broj ljudi, za ljude u samoizolaciji te za nadolazeće blagdane, koje svi planiramo provesti u krugu obitelji - objasnili su iz zagrebačkog restorana.