Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Bila je uspješan model, a onda završila u zatvoru zbog droge: 'Tamo sam pronašla ljubav'

Bila je uspješan model, a onda završila u zatvoru zbog droge: 'Tamo sam pronašla ljubav'

Još kao tinejdžerica počela je piti i drogirati se, a onda ju je majka uvela u prostituciju. Pobjegla je iz Australije u SAD gdje su je 2009. uhitili zbog krijumčarenja metamfetamina. U zatvoru je ljubav pronašla u čuvarici

VIDEO

Simone Starr bila je vrlo uspješan model u Australiji i mnogi su joj predviđali svijetlu budućnost. Radila je kao model za kupaće kostime i kao model za magazin Penthouse. Iako se činilo kako Simone vodi vrlo uspješan život i živi glamurozno, njezin život bio je prazan i usamljen. U adolescenciji se počela baviti prostitucijom, a počela se i drogirati i krijumčariti drogu i lijekove. Pobjegla je u SAD i završila u zatvoru zbog krijumčarenja. No najbolje od svega je što joj je zatvor preokrenuo život, a u njemu je pronašla i ljubav svog života.

POGLEDAJTE VIDEO o svećeniku koji je priznao da se zaljubio:

Pokretanje videa...

Svećenik na misi priznao da se zaljubio 01:14

Simonina majka je bila prostitutka koja ju je uvukla u to još dok je bila tinejdžerica. Prvo je pila i drogirala se, a onda se počela baviti i prostitucijom.

- Bilo mi je zanimljivo. Bila sam u krugovima elite - ispričala je Simone o prošlosti koju želi izbrisati.

U to vrijeme bila je u vezi s tadašnjim dečkom Brettom Boydom, bodibilderom i modelom. Zbog njega se prestala baviti prostitucijom.

Dana 14. lipnja 1998. na njezinu adresu u Belroseu poslan je paket. Radilo se o kutiji za cipele u kojoj se nalazio eksploziv. Boyd je podigao paket koji mu je eksplodirao u lice i ostavio ga bez palca i oka, uništivši njegovu karijeru modela.

Brett to nije mogao podnijeti pa se objesio u očevoj kući 2008. godine, a ona je, nakon toga, pobjegla u Sjedinjene Američke Države kako bi nastavila svoju karijeru kao pop zvijezda i model. Tamo je 2009. uhićena zbog krijumčarenja metamfetamina i osuđena na šest i pol godina zatvora.

Simone su prvo smjestili u ženski zatvor Dillwynia gdje se 2017. slomila nakon posebno intenzivnog programa rehabilitacije. Tamo je i upoznala, Britt Young - zatvorsku čuvaricu, sadašnju ljubav koja ju je bodrila nakon rehabilitacije.

- U to vrijeme zaista nisam nikog slušala. Mogu reći da sam bila 'gadura'. Britt je izdvojila vrijeme za mene i utješila me - rekla je Simone za Daily Telegraph.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone (@sim_starr)

Zatvorska čuvarica Britt, tri tjedna, gotovo svaki dan je provjeravala Simone. Mnogi su je nazivali njenom mentoricom. 

Iako je naglašavala da u početku nije bilo romantične privlačnosti, Starr, koja je tada imala 28 godina, rekla je da joj je gospođa Young pomogla shvatiti da mora imati više samopoštovanja.

Nakon toga, Simone su premjestili u Metropolitan pritvor i prihvatni centar u Silverwateru u zapadnom Sydneyju, a gospođa Young pomogla ju je motivirati da se upiše na Sveučilište.

Online alat za usporedbu svog seksualnog profila sa onim kod glumaca filmova za odrasle
Online alat za usporedbu svog seksualnog profila sa onim kod glumaca filmova za odrasle

Simone je kako priča, jedno vrijeme radila i u tvornici i tada je shvatila da ne mora prodavati svoje tijelo kako bi zaradila novac. Starr je na sudu tvrdila da ju je njezina majka, koja je radila kao prostitutka iz kuće koju su dijelili, upoznala sa prostitucijom dok je bila tinejdžerica.

Nakon što je 2019. puštena na uvjetnu slobodu, preselila se u istočno predgrađe i potražila gospođu Young na Facebooku s namjerom da joj zahvali za utjecaj koji je imala na njezin život.

Najseksepilniji znakovi Zodijaka - top lista od prvog do zadnjeg
Najseksepilniji znakovi Zodijaka - top lista od prvog do zadnjeg

Britt joj je ubrzo odgovorila kako nije primjereno da čuvar na službi razgovara s bivšim zatvorenikom, pa ju je Starr zamolila da se javi ako se njezine okolnosti ikada promijene. Ubrzo nakon toga, gospođa Young predala je svoju uniformu i dala ostavku.

Dogovorili su se da se nađu. Simone ju je čekala u obližnjem kafiću i od tada nisu provele skoro pa ni jedan dan odvojeno.

Gospođa Young, koja je odrasla u sjeverozapadnom Sydneyu, rekla je da su je roditelji naučili da ne sudi knjizi po koricama. Sada zajedno žive u Sydneyu i sretnije su no ikad, piše Daily Mail.

Pogledajte njezinu priču:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam