Obavijesti

Lifestyle

Komentari 77

Bitan datum u numerologiji: Evo što je Portal 12:12 i kako će utjecati na vaš znak Zodijaka

Bitan datum u numerologiji: Evo što je Portal 12:12 i kako će utjecati na vaš znak Zodijaka
7

Vjeruje se da je Portal 12:12 vrijeme povećane energije, što omogućuje dubok osobni i duhovni rast. Ove godine se očekuje da će njegov utjecaj biti još snažniji, donoseći značajne promjene u životima

VIDEO

Za svaki horoskopski znak, Portal 12:12 donijet će jedinstven skup utjecaja i prilika. Svaki će znak doživjeti ovaj kozmički događaj na način koji je prilagođen njegovim energijama i karakteristikama. Bilo da želite napraviti velike promjene u životu, tražite duhovno prosvjetljenje ili vas jednostavno zanima što vam zvijezde spremaju, razumijevanje utjecaja Portala 12:12 na vaš horoskopski znak može biti moćan alat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop 00:59

Što je Portal 12:12?

U svijetu astrologije neki datumi imaju veći značaj od drugih. Među njima se Portal 12:12 ističe kao svjetionik kozmičke važnosti. Portal 12:12, koji se događa 12. prosinca, jedinstven je fenomen. To je vrijeme kada se energija svemira usklađuje na snažan način, stvarajući vrata koja otvaraju mogućnosti za duboki duhovni rast i osobnu transformaciju. Zamislite to kao kozmički prozor, gdje su energije svemira na vrhuncu, nudeći rijetku priliku za introspekciju, jasnoću i promjenu.

4 znaka kineskog horoskopa očekuju nesvakidašnja ljubavna iskustva do kraja godine
4 znaka kineskog horoskopa očekuju nesvakidašnja ljubavna iskustva do kraja godine

Ovaj specifičan portal karakterizira brojčani niz koji se ponavlja 12:12. U numerologiji se broj 12 smatra simbolom dovršenosti i savršenstva. Predstavlja završetak ciklusa i početak novog. Vrijeme je da zastanete i razmislite, da pogledate unutra i zapitate se što doista želite i čega se trebate osloboditi. To je poziv da zakoračite u više stanje svijesti, da uskladite svoje radnje sa svrhom duše i da prihvatite transformativne energije koje portal donosi.

Ovan

Za one rođene pod vatrenim znakom Ovna, portal 12:12 u 2023. najavljuje vrijeme dinamičnih promjena i uzbudljivih prilika. Ovan, uvijek spreman preuzeti vodstvo, smatrat će ovaj kozmički događaj posebno okrepljujućim. To je vrijeme kada se vaša prirodna hrabrost i entuzijazam pojačavaju, gurajući vas prema novim avanturama i izazovima.

Energija portala 12:12 dobro rezonira s vašim duhom. Ovo je razdoblje u kojem će se poduzimanje hrabrih koraka isplatiti. Svemir se usklađuje kako bi podržao vaše ambicije, bilo da su osobne, profesionalne ili duhovne. Trenutak je da svoju bezgraničnu energiju usmjerite na projekte i ciljeve koji su vam uistinu važni. Međutim, ovo razdoblje zahtijeva i malo introspekcije. Povećana energija ponekad može dovesti do impulzivnosti, osobine s kojom ste već upoznati.

Iskoristite ovo vrijeme da razmislite o svojim postupcima i odlukama. Ne radi se samo o kretanju naprijed, već o kretanju naprijed u pravom smjeru. Razmišljajte o strategiji, a ne samo o brzini. Za Ovna bi odnosi također mogli dobiti zanimljiv zaokret tijekom Portala. Bilo da se radi o obnavljanju starih veza ili raspirivanju novih, vaša je karizma na vrhuncu. Samo ne zaboravite uravnotežiti svoju asertivnost s empatijom.

Bik

Za Bika Portal 12:12 najavljuje razdoblje značajnog uzemljenja i osobnog rasta. Bikovi, poznati po svojoj praktičnosti i ljubavi prema stabilnosti, mogli bi otkriti da ovaj kozmički događaj donosi osvježavajuću perspektivu u njihove živote. Tijekom ovog vremena, Bik će iskusiti sve dublju povezanost sa svojim istinskim željama i vrijednostima. Ovo je vrijeme za introspekciju, sada možete ponovno procijeniti što vam je uistinu važno. Energija portala pojačava urođenu želju za udobnošću i sigurnošću, potičući vas na stvaranje okruženja koja ne samo da donose fizičku udobnost, već i njeguju vašu dušu.

Financijski i materijalni aspekti također su u fokusu za Bikove u ovom razdoblju. Energija potiče preispitivanje financijskih ciljeva i navika potrošnje. Ovo je povoljan trenutak za Bikove da planiraju i donose mudre odluke koje su u skladu s njihovom dugoročnom sigurnošću i stabilnošću.

U vezama, Bik će pronaći putove do dubljih veza. Vrijeme je za jačanje odnosa s voljenima i za jasnije komuniciranje potreba i osjećaja. Za one koji traže ljubav, ovo vrijeme donosi auru privlačnosti, što ga čini idealnim za traženje značajnih i trajnih veza. Portal 12:12 također potiče Bikove da prihvate promjene, udobnim tempom. Iako promjena ponekad može biti zastrašujuća za ovaj znak, energije tijekom ovog vremena podržavaju postupne, ali značajne transformacije.

Blizanci

Blizanci, pripremite se za vrtlog kozmičke energije dok Portal 12:12 otvara svoja vrata. Ovo dinamično razdoblje će donijeti priljev promjena. Poznati po dvostrukoj prirodi, Blizanci, vi napredujete u promjenama i raznolikosti. Portal pojačava ove aspekte, potičući vas da prihvatite nova iskustva raširenih ruku. Očekujte da ćete osjetiti val prirodne znatiželje, tjerajući vas da istražujete nove ideje i stvarate veze koje su nekad bile izvan vašeg horizonta.

Komunikacija je vaša jača strana, a tijekom ovog portala vaše će riječi imati veću težinu i jasnoću. To je idealno vrijeme za značajne razgovore, bilo da se radi o popravljanju ograda ili dijeljenju vaših inovativnih ideja sa svijetom. Vaša sposobnost artikuliranja misli bit će na vrhuncu, stoga iskoristite ovo razdoblje za kreativno i autentično izražavanje. Međutim, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Energija Portala također može pojačati vaš nemir. Bitno je ostati prizemljen.

Dajte prioritet mentalnom zdravlju i pronađite ravnotežu između društvenih angažmana i osobnih zastoja. Vrijeme je za istraživanje, komunikaciju i transformaciju. Prihvatite promjene koje donosi i dopustite da vaša prilagodljiva priroda zablista. Ovaj kozmički događaj jedinstvena je prilika da svoje postupke uskladite s najdubljim željama i da se pokrenete prema budućnosti koju zamišljate.

Rak

Portal 12:12 otvara put Rakovima da urone u svoje najskrovitije osjećaje, potičući ih na putovanje samootkrivanja i emocionalnog iscjeljenja. Ovo je vrijeme kada su intuitivne moći Raka pojačane, nudeći priliku da se povežu sa svojom nutrinom na dubljoj razini. To je prilika da njeguju svoje emocionalno zdravlje i oslobode se povreda iz prošlosti. Tijekom ovog portala, Rakovi bi mogli biti osjetljiviji nego inače, ali ta je osjetljivost prednost. Omogućuje im da se usklade sa suptilnim energijama oko sebe, razumijevajući i suosjećajući s drugima na dubokoj razini.

Ovo je razdoblje idealno za Rakove da se fokusiraju na dom i obitelj, jačanje veza i stvaranje harmonije u osobnom životu. Portal 12:12 također potiče Rakove da prihvate promjene. Iako promjena može biti izazovna za ovaj znak, koji se često drži poznatog, ovaj kozmički događaj daje hrabrost za izlazak iz zona udobnosti.

Vrijeme je za prihvaćanje novih početaka, imajte povjerenje u putovanje, znajući da je emocionalna otpornost vaša najveća prednost.

Lav

Ovo je vrijeme da zablistate još jače, s više samopouzdanja i autoriteta. Svemir se usklađuje na način koji potiče vaše kreativne izraze i podržava vaše ambicije. Tijekom ovog portala, Lavovi bi se mogli osjećati nadahnutije i motiviranije. Činit će se da će vaše ideje teći slobodnije, a energija oko vas bit će puna potencijala. To je idealno razdoblje za započinjanje novih projekata, preuzimanje vodećih uloga ili čak istraživanje novih putova u vašem osobnom životu.

Međutim, s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Portal također poziva Lavove na samosvijest i poniznost. Bit će ključno uskladiti jaku volju s empatijom i razumijevanjem prema drugima. Ovo je vrijeme da vještine vođenja iskoristite ne samo za osobni dobitak, već i za uzdizanje onih oko vas.

Ovo je najmudriji znak cijelog Zodijaka: Uvijek kaže istinu i ne dopušta da ga emocije obuzmu
Ovo je najmudriji znak cijelog Zodijaka: Uvijek kaže istinu i ne dopušta da ga emocije obuzmu

Djevica

Suština energije Portala 12:12 rezonira s vašom urođenom željom za redom i jasnoćom. Ovo je vrijeme da prihvatite svoje prirodne sklonosti organizaciji, ali s pomakom. Energija portala potiče introspekciju, potičući vas da pogledate unutar sebe i preispitate svoje ciljeve i metode. To je razdoblje u kojem se sitni detalji kojima Djevice vole upravljati mogu preispitati u smislu njihovog doprinosa široj slici.

Ovo kozmičko usklađivanje također donosi fokus na osobno zdravlje i dobrobit za Djevice. Idealno je vrijeme za provedbu ili usavršavanje wellness rutina, bilo da se radi o započinjanju novog režima fitnessa, usvajanju zdravijih prehrambenih navika ili jednostavno odvajanju vremena za opuštanje i pomlađivanje. Energija portala podržava brigu o sebi, potičući vas da uravnotežite svoju marljivu prirodu s potrebnim odmorom i oporavkom.

Osim toga, Djevicama će ovo razdoblje biti pogodno za produbljivanje odnosa. Energija promiče sklad i razumijevanje, nudeći priliku za jačanje veza s voljenima kroz otvorenu komunikaciju i empatiju. Ovo vrijeme je pogodno za rješavanje nesporazuma i njegovanje odnosa brigom i pažnjom.

Vaga

Ovo razdoblje će pojačati vaše prirodne diplomatske vještine, omogućujući glatku interakciju u osobnim i profesionalnim odnosima. To je vrijeme kada ćete lakše premostiti praznine, zahvaljujući urođenoj sposobnosti razumijevanja i balansiranja različitih gledišta. Ovo vrijeme također donosi fokus na osobne odnose. Bilo da se radi o jačanju postojećih veza ili stvaranju novih, energija Portala potiče Vage da njeguju svoje odnose s pažnjom i razumijevanjem.

Savršeno je vrijeme za rješavanje sukoba i izgradnju jačih, značajnijih veza. Na osobnoj razini, Portal 12:12 nudi trenutak introspekcije i samosvijesti. Vage se mogu naći u razmišljanju o smjeru i svrsi svog života. Iskoristite ovo vrijeme da uskladite svoje postupke sa svojim najdubljim vrijednostima i težnjama. Energije će vas podržati u donošenju odluka koje vas približavaju idealnoj životnoj ravnoteži.

Financijski, ovaj portal može donijeti prilike za rast i stabilnost. Povoljno je vrijeme za Vage da razmotre ulaganja ili planiraju buduću financijsku sigurnost. Međutim, ne zaboravite pažljivo odvagnuti svoje mogućnosti jer bi neodlučnost karakteristična za vaš znak mogla biti izraženija tijekom ovog razdoblja.

Škorpion

Kako se Portal otvara, Škorpion će otkriti da su njihove intuitivne moći pojačane. Ovo je vrijeme da povjeruju svojim instinktima, jer je njihova prirodna sklonost zadubljivanju u misterije života pojačana. Portal nudi jedinstvenu priliku Škorpionima da istraže svoje najskrovitije misli i osjećaje, iznoseći na vidjelo aspekte sebe koji često ostaju skriveni.

Ovo razdoblje također je poziv za Škorpione da se oslobode starih zamjerki i zaliječe rane iz prošlosti. Transformativna energija podržava duboko emocionalno iscjeljenje, dopuštajući Škorpionima da se oslobode bilo kakve dugotrajne negativnosti i prihvate pozitivniji pogled na život.

Škorpioni također trebaju biti spremni na intenzivna emocionalna iskustva tijekom ovog razdoblja. Energija portala može donijeti snažna otkrića i promjene, što dovodi do značajnog osobnog rasta. Prihvatite ove promjene, jer su one odskočna daska na vašem putu do samootkrivanja i osnaživanja. 

Strijelac

Tijekom Portala 12:12, Strijelci mogu očekivati pojačanje prirodne želje za životom. Vrijeme je kada svemir kao da širi svoje ruke, nudeći beskrajne mogućnosti za rast i istraživanje. Energija portala potiče Strijelce da usmjere svoje strijele još više, tražeći nove horizonte i iskustva sa svojim karakterističnim entuzijazmom.

Međutim, nije sve u vanjskim avanturama. Ovaj portal također nudi jedinstvenu priliku za Strijelce da krenu na unutarnje putovanje. To je vrijeme za duboko razmišljanje, dopuštajući im da istraže dubine vlastite mudrosti i razumijevanja. Ova introspekcija može dovesti do dubokih uvida u njihov životni smjer i svrhu.

Štoviše, Portal 12:12 sa sobom donosi priliku Strijelcima da se dublje povežu s drugima. Njihova prirodna sposobnost da inspiriraju i uzdignu one oko sebe bit će pojačana, čineći ovo savršenim vremenom za smislene interakcije i stvaranje trajnih veza.

Jarac

Za Jarce, Portal 12:12 je vrijeme za preispitivanje ciljeva i ambicija. To je prilika da razmislite o svom putu i razmislite je li on u skladu s vašom pravom svrhom. Ovo razmišljanje može dovesti do snažnih uvida, vodeći vas prema naporima koji vas više ispunjavaju.

Energija ovog portala naglašava rast, potičući Jarce da se oslobode starih obrazaca i prihvate promjene. Očekujte da ćete osjetiti val odlučnosti i jasnoće. Ovo je vaš trenutak da postavite temelje za dugoročne planove i ambicije. Međutim, također je važno uravnotežiti ovo s trenucima odmora i introspekcije.

Odnosi, profesionalni i osobni, mogu doći u fokus tijekom ovog vremena. Portal vas potiče na izgradnju dubljih veza temeljenih na međusobnom poštovanju i razumijevanju. Vrijeme je da budete iskreni prema sebi i drugima o svojim potrebama i očekivanjima.

Vodenjak

Energija Portala 12:12 Vodenjaku donosi pojačan osjećaj svijesti i jasnoće. To je vrijeme kada je intuicija na vrhuncu, vodi vas putevima koji nisu samo korisni za vlastiti rast, već i za kolektivnu dobrobit. Vodenjaci su prirodno usklađeni s potrebama zajednice, a ovaj portal otvara vrata novim načinima razmišljanja i postojanja koji mogu imati dubok utjecaj na društvo.

Štoviše, ovo je idealno vrijeme za Vodenjake da se povežu s istomišljenicima, da surađuju i da budu tvorci promjena za što su predodređeni. Njihova prirodna sposobnost razmišljanja izvan okvira bit će znatno poboljšana, što će im dati prednost u svim kreativnim i intelektualnim nastojanjima.

Međutim, Vodenjaci bi trebali paziti da se ne izgube previše u svojim mislima i idejama. Ključno je uravnotežiti vizionarske planove s praktičnim koracima. Energija će podržati Vodenjaka u utemeljivanju svojih ideja u djelotvorne planove, pomažući im da svoje snove pretvore u stvarnost.

Ribe

Ribe su prirodno usklađene s protokom emocionalnih energija. Tijekom Portala 12:12 ova je osjetljivost pojačana, dopuštajući Ribama da lakše dotaknu svoje urođene psihičke sposobnosti. Vrijeme je da vjeruju svom osjećaju i slušaju suptilne šapate svoje intuicije.

Ovaj portal nudi Ribama jedinstvenu priliku da urone duboko u svoj unutarnji svijet. To je razdoblje u kojem snovi mogu postati živopisniji, a granica između stvarnosti i eteričnog carstva se zamagljuje, otkrivajući uvide i istine koje su prije bile skrivene.

Praksa meditacije i svjesnosti može biti nevjerojatno korisna u ovo vrijeme, pomažući Ribama da usidre svoj široki emocionalni spektar i usmjere ga na konstruktivan način. Za Ribe, ovo također donosi priliku za emocionalno iscjeljenje i zatvaranje. Ovo je moćno vrijeme da se oslobodite prošlih povreda i oprostite, kako sebi, tako i drugima. Ovaj čin otpuštanja stvara prostor za novi rast i duhovni razvoj, piše Atma.

Provjerite kakvi ste u sportu po horoskopu: Bik voli izležavanje, a Škorpioni vježbaju od rođenja
Provjerite kakvi ste u sportu po horoskopu: Bik  voli izležavanje, a Škorpioni vježbaju od rođenja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh