Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
55 komentara

Bodrio zaručnicu 9 sati pa se onesvijestio uoči rođenja kćeri

Novopečeni otac iz Engleske nekoliko trenutaka prije rođenja svoje kćerkice pao je u nesvijest. Glavom je udario u ventilator te ga razbio, a onda je težinom tijela pao na ormarić

Foto: CHANEL4
55 komentara

Ben Bergwin je satima bodrio svoju zaručnicu Amy Maddocks, želeći joj biti puna podrška dok njihova kćerkica ne ugleda svijetlo dana. No porod je trajao jako dugo, a on je baš pred kraj izgubio svijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve su to zabilježile televizijske kamere koje su snimale par koji je odlučio sudjelovati u britanskoj reality emisiji ''One Born Every Minute'' (Jedno dijete rođeno svake minute).

Foto: CHANEL4

Novopečeni otac prilikom pada glavom je udario u ventilator koji je i razbio, a onda je težinom tijela pao na ormarić. Zabrinuo je zaručnicu, koja je u tom trenutku bila pred porodom, ali i medicinsko osoblje koje ga je odmah prevezlo na odjel hitne pomoći. Tamo je zbog udarca u glavu Ben pet i pol sati zadržan na promatranju.

Mladi je otac za Chanel 4 ispričao kako je od početka trudnoće svoje djevojke bio 'jako emotivan', te da je s njom prolazio kroz sve njene trudničke želje, boljke i strahove. Vjeruje, kaže, da je imao simptome umišljene trudnoće.

MAJKA ŠOKIRALA IZJAVOM 'Da sam znala da nosim bebu s Downom, sigurno ne bih rodila'

- Kad sam saznao da čekamo dijete, iznenadilo me koliko emotivan mogu biti, a to me stanje još nije pustilo - ispričao je Ben prije kraja poroda. Onda se 'pohvalio' kako je zbog zaručnice odlučio 'biti jak' i očvrsnuti, kao 'pravi muškarac'. No čim je izgovorio te riječi, Ben je pao u nesvijest i srušio se na pod, a šokirana Amy je povikala: "Je li se to on upravo onesvijestio?".

Medicinsko osoblje odmah se pobrinulo za oca, koji se borio da dođe k sebi baš u trenutku kad je njegova kćerkica ugledala svijetlo dana. 

TRAGEDIJA NA KRSTARENJU Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera

- Morali su biti sigurni da nisam zadobio ozbiljnije ozljede. Osjećao sam se kao potpuni idiot - prenio je njegove riječi The Sun.

Ben je kćerkicu primio tek nakon pet sati, kad je otpušten s odjela hitne pomoći, a snimka nesvjestice je završila na internetu i postala pravi hit.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message