Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Bojama protiv zime: Energične boje šminke na -10 Celzijevaca

Bojama protiv zime: Energične boje šminke na -10 Celzijevaca
1

Plave oči odlično se slažu s ljubičastim smokey eyesom, svjetlucavi tuš nosi se u posebnim prilikama, dok vas dvostruka linja tuša u trenu vraća u 60-te godine

VIDEO

Neonski sjaj, koji je ovog ljeta vladao modnim pistama, idealno je oružje protiv zimskog sivila. U ljetnoj izvedbi dopušteno je sve - svježe, energične boje pršte s kapaka, obraza i usana, a zimi valja poštovati osnovno pravilo - usne i lice neutralnih nijansi protuteža su istaknutim kapcima. Podjednako je važna i podloga. Jarka sjenila i tuševi brže se “tope” s kapaka, pa ih treba fiksirati kvalitetnom bazom. 

Odlučite li se za tuš u boji, za podlogu upotrebljavajte svijetle, primjerice bež ili brončane, nijanse sjenila. A za večernji izlazak idealna su svjetlucava sjenila. Kako biste dobili ravnu, preciznu liniju, tuš ili sjenilo točkasto nanesite od vanjskoga kuta oka prema unutrašnjem. Sve što vam nakon toga treba jest tanki sloj maskare na gornjim i donjim trepavicama. Možete isprobati i verziju smokey eyesa u boji za koju vizažisti preporučuju boje iz iste palete. 

Najsvjetlija nijansa sjenila nanosi se u unutarnji kut oka, a prema vanjskom kutu tamnije nijanse. No pripazite, nemojte se vratiti u osamdesete i pretjerati sa sjenilom sve do obrva jer uvijek vrijedi da je manje - više. 

Dvostruki potez tuša je povratak u 60-te

Hrabrije mogu isprobati i dvostruku liniju tuša u boji. Povucite liniju uz rub kapka što bliže trepavicama te na pregib kapka. Tako ćete osvježiti trend iz ‘60-ih modernom verzijom debljih linija u jarkim bojama.

Svaka ima svoj smokey eyes 

Plave oči najbolje se slažu sa svijetloplavom, ljubičastom i ružičastom. Slične nijanse sjenila odgovaraju i zelenim očima. Tamne oči najbolje će istaknuti zelene, ljubičaste i plave nijanse, a isprobajte i smokey eyes s tim bojama.

Blještavi tuševi za posebne prilike

Za večernje izlaske sve prolazi, pa isprobajte svjetlucave tuševe. Efektne debele zlatne, srebrne ili blještave linije idealan su izbor za blagdanske zabave. No pritom nipošto nemojte zaboraviti da za te prilike svjetlucave tuševe ipak smijete kombinirati s jarkim crvenim ili ružičastim ružem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje