Lifestyle

Komentari 0

Bottega Veneta: Jarke boje i obla ramena u službi udobnosti

Bottega Veneta: Jarke boje i obla ramena u službi udobnosti

Kreativni direktor Daniel Lee nastavlja svoje stilsko putovanje u smjeru udobnosti, a naglasak u novoj resort 2021 kolekciji stavlja na ramena i rukave, a od tekstila predlaže onaj najmekaniji

Brend Bottega Veneta trenutno je jedan od najzanimljivijih na svjetskoj modnoj sceni, jer Daniel Lee uveo je neke od vodećih trendova, kao što su sandale pletenog dizajna i male mekane torbe. U novom stilskom poglavlju autor daje prijedloge u smjeru udobnosti, no stavlja ih u okvir color-block i army stila.

Jednobojni modni dodaci i raznolika pletenina s perforacijama prijedlog su slavnog brenda za sljedeću godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Novu odjeću iz dućana treba oprati prije nošenja

Meke teksture kao da su uronjene u snažan ton, ovoga puta naglasak je na električno žutoj. Modni dodaci hit su brenda, a za sljedeću sezonu Lee predlaže mali okrugli dizajn.

Kolekcija donosi igru oblim linijama - ne samo da torba djeluje kao polukrug, već su tu i rukavi i ramena koji najavljuju savršenstvo kruga. Mekane linije pojačane su army stilom, od debelih cipela do nijanse maslinasto zelene.

Lavanda se, kao jedna od vodećih boja u kolekciji, pojavljuje i na debelim šalovima specifičnog dizajna.

Dizajner je očito inspiriran kućnim trendovima koji su obilježili ovu godinu te predlaže kapute inspirirane frotirastim ogrtačima.

Snažni tonovi prisutni su u smislu color-block trenda koji voli klasične krojeve poput košulja i hlača od odijela. No, naglašen je i volumen, jer on nam daje ultimativnu udobnost i pokretljivost.

Zelena i crvena su komplementarne boje i jedna pored druge donose vizualno izuzetno snažan kontrast.

Ove sezone dizajner predlaže cipele pletenog dizajna, u efektnim tonovima, s detaljima od mreže. Osim glomaznih cipela u resort 2021 kolekciji su i modeli u špic te oni uglate forme, a sudeći prema imidžu brenda, ti će stilovi uskoro postati hit.

Najčitaniji članci