Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Chill&Grill: Danas na Bundeku isprobajte južnoameričke okuse

Chill&Grill: Danas na Bundeku isprobajte južnoameričke okuse

Podravkin chef Zoran Delić otkriva kako pripremiti zdravu južnoameričku salatu s kvinojom, piletinom, grilanim ananasom i bananom, koja oduševljava i najmlađe

VIDEO

Na Bundeku žari i pali treći Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze, čiji je glavni sponzor Podravka. Sve do petka imate priliku probati interkontinentalne specijalitete na žaru, svaki dan od 12 do 24 sata.

Očekuje vas mnogo fine hrane, pića, glazbe i chillanja, kao i cooking showovi, među kojima je i show Podravkinog chefa Zorana Delića.

Danas su na meniju delicije Južne Amerike. U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience očekuje vas južnoamerička fajita gallina (tortilja s piletinom i povrćem začinjena južnoameričkim začinima) i Chimichurri sendvič s lungićem.

Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grillati tjedan dana...
Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grillati tjedan dana...

Zoran Delić prenosi nam uživo dio svog bogatog međunarodnog iskustva. Danas priprema zdravu južnoameričku salatu s kvinojom, piletinom, ananasom i grilanom bananom, koja oduševljava i najmlađe.

- Kvinoju skuhajte u kipućoj slanoj vodi. Piletinu začinite Vegetom Natur za piletinu te ispecite na tavi ili roštilju. Svježi ananas i bananu narežite na manje komade te ispecite na roštilju ili tavi. Od maslinova ulja, kečapa, soka limete, naranče i začina napravite dresing. Kvinoju, povrće i pečeno voće pomiješajte, prelijte sa pripremljenim dresingom te poslužite - savjetuje Podravkin chef Delić koji će idućih dana pripremati i arepas – pogačice od kukuruznog brašna, punjene povrćem, sirom, zatim rebrica i bramborak – slovački snack od krumpira, kobasice sa špekom...

Nakon roštilja zasladiti se možete u Lino slatkoj kućici za velike i male. Možete isprobati palačinke s Lino Ladom Gold, obogaćene s puno sjeckanih i prženih lješnjaka. U ponudi su i palačinke s Lino Lada Nougatom, kao i s Lino Lada kokos namazom, koji je ujedno i za one alergične na gluten dobra bezglutenska slastica.

Odlična će mjuza svirati cijeli dan, a navečer vas očekuju besplatni koncerti. Zabavljat će vas Kojoti, Nipplepeople, Soulfingers i Let 3. Raspored održavanja koncerata pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr. Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:00

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

TUŽNA SUDBINA: Ovaj horoskopski znak ne može naći sreću u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku