Lifestyle

Komentari 3

Kako čitati sudbinu iz dlana: Poznati vidovnjak je objasnio

Kako čitati sudbinu iz dlana: Poznati vidovnjak je objasnio

Linija glave srednja je linija smještena između kažiprsta i palca i prelazi preko dlana.  Ona otkriva uvjerenja, stavove i osobnost, a bitno je i koliko je dugačka

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Opraštanje - put do mirnijeg života sa sobom i s drugima

Chris Riley (25) iz Essexa jedan je od najuspješnijih vidovnjaka u Velikoj Britaniji a  bavi se proricanjem budućnosti i 'čitanjem' sudbine iz dlana. Svoj je dar, kaže Riley, otkrio u dobi od devet godina, a danas iza sebe ima brojne rasprodane live emisije u kojima pred punim dvoranama uživo demonstrira svoje umijeće, a njegove usluge najviše traže poznate i slavne osobe iz svijeta TV-a, filma, mode i glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO o tome što je sve Nostradamus navodno predvidio:

- Kratka linija života pokazuje da je osoba podložna i da je na nju lako utjecati, duga linija života pokazuje osobu dobrog zdravlja, a isprekidana nagovještava promjenu životnog smjera - rekao je Riley i dodaje:

 'Linija srca' pokazuje kakav je nekom ljubavni život, a 'linija glave' pokazuje njegovu osobnost.

- Dlanovi nam mogu pružiti dosta jasan uvid u budućnost, ali i u to kakav nam je karakter i kakvi su nam odnosi s drugim ljudima - kaže Riley. "Sudbinu je prema dlanu mnogo lakše protumačiti nego što se misli", kaže on i dodaje kako je najbolje čitati iz oba dlana:

- Vjerujem da lijevi dlan pruža uvid u sudbinu ili ono što nam je 'zacrtano' i predodređeno, dok desni dlan pokazuje događaje na koje možemo utjecati,  koji se temelje na našem izboru i odluci - kaže Riley koji sudbinu uvijek 'čita' iz oba dlana.

Linija života (Life line)

Linija koja se proteže između palca i kažiprsta i ide prema zglobu"

- Duga linija života pokazuje osobu dobrog zdravlja ali i 'uravnoteženu' i stabilnu osobu odnosno odlučnog i snažnog pojedinca koji će se truditi sve dok svoje ciljeve ne ostvari - rekao je, dok kraća životna linija, kaže, pokazuje nekog na kog je lako utjecati i kontrolirati ga, ali i nekog tko je uvijek spreman pomoći drugima i savjetovati ih i tko tuđe potrebe često stavlja ispred svojih - objasnio je Riley.

- Ako vam je linija života isprekidana neće vam uvijek u životu biti lako i morat ćete se za neke stvari izboriti, a očekuju vas i neke veće životne promjene. Isprekidana crta ukazuje često na emocionalnu traumu ili stresna vremena - kaže Riley.

Linija glave (Head line)

"Linija glave smještena je između malog prsta i palca i ispod linije života, a otkriva nečija uvjerenja, stavove i osobnost"

- Ako je dugačka, realni ste i kroz život vas idete 'bistrog' uma. Kraća linija glave može pokazivati impulzivnost osobe i potrebu za većim oprezom pri donošenju odluka - objasnio je Riley.

Linija srca (Heart line)

"Linija srca smještena je ispod 'linije glave' i proteže se cijelom širinom dlana, a pruža uvid u ljubavni život i emocije"

'Ako vam linija srca završava između srednjeg prsta i kažiprsta brižna ste osoba, no ako se nastavlja i ispod srednjeg prsta, rođeni ste vođa sa smislom za posao.

Linije sa strane dlana (The side lines)

"Kad skupite šaku linije sa strane mogu vam reći hoćete li ili koliko ćete djece imati", kaže Riley.

Linija sudbine (Fate line)

"Ide od dna prema sredini dlana, a pokazuje smisao za karijeru i intelekt osobe"

- Ako se slabo vidi ili se ne vidi uopće, osoba će možda imati karijeru ili posao kakav želi, ali će joj za to postići vjerojatno trebati više vremena nego drugima - rekao je Riley.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Karantena je ukinuta, vrijeme je za buđenje strasti u prirodi

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Najčitaniji članci