Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Čipka se vratila još raskošnija, seksepilnija ali i elegantnija

Čipka se vratila još raskošnija, seksepilnija ali i elegantnija
29

Čipka je osnova proljetnog trenda, a za dnevni look se kombinira crna čipkasta suknja s bijelom majicom, dok se u vrućim danima kombinira s neonskim bojama

VIDEO

Modne su prijestolnice jasno poručile da je najveći ovogodišnji proljetni trend - čipka. Ističe ženstvenost, a nosi se u svim bojama i prilikama. Već sezonama ne silazi s trona trendova za proljeće i ljeto, a imitira se i u nakitu. Čipksta haljina odličan je izbor za svečane prilike, a ove godine iz dizajnerskih kuća stižu majice, hlače i suknje ukrašene ovom elegantnom “paučinom”. 

Odaberite jedan glavni komad odjeće od čipke, a nadopunjujući ga poslovnim bluzama ili za dnevne kombinacije običnom bijelom potkošuljom, nosite je i u ležernom izdanju. 

Na ovogodišnjem festivalu u Cannesu svjetski popularna manekenka Cara Delevingne zablistala je u crnoj čipkastoj Burberryjevoj haljini. Osim Burberryja čipku u bezbroj varijanti u svoje kolekcije uvrstili su i Tadashi Shoji, Roberto Cavalli te Jason Wu koji ju je obojio u trendi proljetne boje. Imitirajte Wua pa obucite čipkasti top u koraljnoj ili suknju u plavoj boji koji osvježavaju dnevna izdanja. Saint Laurent Paris pokazao je da su haljine od crne čipke i dalje hit. No iako najelegantnije izgleda u crnoj, ljeti je nosite i u neonskim bojama. 

Poslovni look

Čipkastu suknju olovka-kroja za posao kombinirajte sa strukiranim sakoom te klasičnim crnim cipelama na visoke potpetice. Ispod sakoa obucite bijelu bluzu, a styling upotpunite zlatnim nakitom.

Kao Marchesa - crvena čipka sa sandalama

Seksi crvena čipka savršena je za izlaske ili svečanije prilike. Modna kuća Marchesa je gotovo cijelu kolekciju posvetila crvenoj čipki, a jarkocrvene haljine kombinirajte s jednostavnim sandalama i clutch-torbicom neutralne boje.

Look za spoj: Suknju od čipke kombinirajte s neonskim cipelama

Decentan seksi styling savršen je za romantični spoj. Jednobojnu čipkastu suknju kombinirajte s bluzom od prozirnog materijala koja može biti ukrašena zakovicama. Isto tako sjajno će se slagati i s košuljama koje imaju našivene prozirne dijelove. Upotpunite sve svjetlucavim naušnicama, velikom pismo-torbicom i visokim potpeticama u jarkim proljetnim bojama.

Ista suknja za posao, večer i vikend-izlazak

Ako volite decentnija izdanja, odlučite se za komade koji imaju samo jedan manji dio s našivenom čipkom ili odaberite torbice i cipele s ovim uzorkom.  Bez štikli, pismo-torbice i šljokica, uz decentan nakit suknja od čipke u neutralnim bojama savršena je za ležerno izdanje, a za spoj kombinirajte je s prozirnim bluzama.

Osim u klasičnoj crnoj i bijeloj, čipka se ove sezone nosi i u pastelnim bojama prikladnim za proljeće. S takvom čipkom u toplijim danima ne možete pogriješiti, a treba zapamtiti da s čipkom ne smijete pretjerivati. Kako ne biste izgledali prenapadno, uvijek odaberite samo jedan dominantan komad i upotpunite ga detaljima. 

Vikend-look: obična bijela majica i tenisice

Kombinaciju koja će vikendom izdržati obavljanje svih obveza te druženje s prijateljima - casual je izdanje čipkaste haljine. Suknju uparite s običnom bijelom potkošuljom te “starkama” u omiljenoj boji. Nosite i traper jakne zanimljivoga kroja te veliku torbu. Kombinaciju će podići i zanimljive naočale ili upečatljiv nakit.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu