Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Da bi bili sretni Blizancima treba dobar prijatelj, Vagi duga šetnja, a Lavu kreativan hobi

Da bi bili sretni Blizancima treba dobar prijatelj, Vagi duga šetnja, a Lavu kreativan hobi

Strijelac uvijek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije,  'odlutajte' u prirodu. Vodenjaci su sretni kada se bave dobrotvornim radom

VIDEO

Astrologinja Rachel Lang smatra da svaki horoskopski znak ima nešto što ga čini sretnijim i zadovoljnijim. Ona pritom dijeli i savjete što točno od onoga što je za vas možete raditi, a da budete sretniji, piše Well+Good. 

Ovan

- Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu vještinu do savršenstva - savjetuje Lang te dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, bicikliranja do joge ili pilatesa. 

- Ovan je vatreni znak, a njima je potrebna akcija i fizička aktivnost, inače se osjećaju kao da stoje na mjestu s viškom energije. Također vole biti najbolji pa im savladavanje nove vještine pruža osjećaj zadovoljstva - kaže. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Bik

Imaju izvrstan osjećaj za boju i stil. Oni znaju što je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje.

- Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživate - savjetuje astrologinja. 

Razigrani znakovi: Ako vam je to bitno, ovaj popis otkrit će vam tko je aktivan u krevetu
Razigrani znakovi: Ako vam je to bitno, ovaj popis otkrit će vam tko je aktivan  u krevetu

Blizanci 

- Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspiriraju, tjeraju na razmišljanje i spremni su razgovarati o svemu - savjetuje Lang. 

- Vaš um je uvijek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor tko će vam pomoći posložiti vaše ideje i misli. Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam pobuditi vašu znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja - savjetuje Lang. 

Rak

- Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših crijeva - napominje Lang. 

Postoji veza između vašeg uma, tijela i duha, a ta veza počinje i završava u trbuhu.

Lav

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umjetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću su vam je potrebna i redovita doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjat će vaš duh. 

Djevica

- Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi - savjetuje Lang. 

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuhanje ili slikanje su neki od načina na koji možete opustiti svoj živčani sustav. 

Nećete vjerovati, ali jedan od najosjećajnijih znakova Zodijaka je zapravo najokrutniji
Nećete vjerovati, ali jedan od najosjećajnijih znakova Zodijaka je zapravo najokrutniji

Vaga

- U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vježbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije - napominje Lang. 

Vama najbolje pašu lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustit će vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše riješiti stresa - kaže.

Škorpion

- Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova - kaže Lang te dodaje da ako trenutno nemate namjeru povezivati se s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako bi postigli slične ishode, poput joge ili pjevanja. 

Strijelac

- Strijelac uvijek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, 'odlutajte' u prirodu i podignite raspoloženje - savjetuje Lang. 

Jarac

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada bi svoj marljivi fokus usmjerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećit će vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj. 

Kakav ste ljubavnik po mjesecu rođenja: Tajanstven, izazovan...
Kakav ste ljubavnik po mjesecu rođenja: Tajanstven, izazovan...

Vodenjak 

Vodenjaci imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svijetom. 

- Prosocijalne aktivnosti s altruističnim fokusom donijet će vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osjećaj da ste potrebni i da imate svrhu - savjetuje Lang.

Riba 

- U teškim vremenima stvaranje umjetnosti poput plesnih pokreta, pjevanja ili pisanja mogli bi vam pomoći da se osjećate bolje - savjetuje Lang. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje