Gljive se mogu pripremati na mnogo načina, a jedan od inovativnijih je onaj u piti, koja ne smije biti suha, a kako se radi pokazuje kuharica Tamara Novaković
VIDEO RECEPT
Danas na meniju: Slasna pita od omiljenih gljiva i malo sira
Jednostavna pita od gljiva može se raditi sa šampinjonima, shitaki gljivama ili mješavinom gljiva. Tijesto ne morate raditi, jer je ukusno i sa kupovnim, kaže kuharica Tamara Novaković, pobjednica natječaja "Kuhaj u ritmu sezone" portala zdravakrava.hr. Za dodatnu aromu pita se može "začiniti" sjemenkama, a važno je da pita bude slasna, pa se kore moraju dobro premazati.
Kompletan recept sa sastojcima možete pogledati na kuhari.com. U suradnji sa siteom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih hrvatskih kuhara, a sve video recepte možete pogledati u našem specijalu.
U slast!
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku