Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Darivanje malih pacijenata iz Klaićeve za Sv. Nikolu: Budite i vi dio akcije 'Želim ti osmijeh'

Darivanje malih pacijenata iz Klaićeve za Sv. Nikolu: Budite i vi dio akcije 'Želim ti osmijeh'

Portal Wish mama i Muzej grada Zagreba povodom sv. Nikole darivat će djecu u bolnici prigodnim poklonima, a njihove vršnjake pozivaju da se sa svojim dobrim željama pridruže akciji 'Želim ti osmijeh'

VIDEO

Bliži se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole ili Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca i ove 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Prehrana u odrastanju hrvatske djece

Pokretanje videa...

Prehrana u odrastanju hrvatske djece 02:00

Pridružite se akciji Želim ti osmijeh kroz svoje želje koje će doći u Klaićevu

Sva djeca već znaju za čarobni Grad svetog Nikole koji se održavao pet godina zaredom u Zagrebu, ali s obzirom na pandemiju koja vlada ove se godine ovo bajkovito događanje odgađa za neka bolja vremena, a Nikolinje će se obilježiti onako kako prilike to dozvoljavaju.

Kako je uvijek bitno prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru, Nikolinje će doći k njima. Zato će, kako i svake godine do sada, Wish mama portal i Muzej grada Zagreba darivati mališane prigodnim poklonima koje će im donijeti sv. Nikola. A kako se ove godine djeca ne mogu zabaviti i radovati u Gradu svetog Nikole, poziva ih se da se pridruže sa svojim dobrim željama i uključe u akciju Želim ti osmijeh.

Slatki pelin u fitoterapiji
Slatki pelin u fitoterapiji

Kako bi još više oplemenili darivanje malenih pacijenta u Klaićevoj bolnici uoči dana svetoga Nikole, osim darovima, dodatno će ih obradovati i lijepim radovima na kojima možete iskazati svoje dobre blagdanske želje.

Pošaljite svoj uradak!

Ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima Wish mama portal i Muzej grada Zagreba žele darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime će im pokazati da mislimo na njih, da im želimo brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa. 

Bogati TikTok klinci: Proslavili se videima, s 18 žive u luksuzu
Bogati TikTok klinci: Proslavili se videima, s 18 žive u luksuzu

Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente, a vas čeka lijepo iznenađenje. Pokažite im da mislite na njih i da im svi zajedno želimo da i oni osjete radost adventa!  Sigurni smo da će im naše tople poruke i crteži uljepšati dane provedene na liječenju! 

Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom... Fotografirajte svoje radove i pošaljite ih e-mailom na adresu: vlener@mgz.hr do nedjelje, 29. studenoga 2020. 

Uz fotografiju svog rada s lijepim željama navedite ime i prezime te dob malog autora. Na e-mail adrese s kojih će radovi pristizati, Wish mama portal i Muzej grada Zagreba će poslati zahvalnice.

Provjerite rokove trajanja na šminki i obratite pažnju na miris
Provjerite rokove trajanja na šminki i obratite pažnju na miris

Svi koji se uključe e-mailom će dobiti posebnu zahvalnicu za sudjelovanje, koja će biti lijepa uspomena svakom djetetu. Jer će svaki dječji rad i lijepa želja doista uljepšati dan i izmamiti osmijeh na lice nekom malenom pacijentu!  Radovi će biti izloženi u Klinici za dječje bolesti Zagreb - Klaićeva te ćemo tako barem malo oplemeniti blagdanske dane malih pacijenata na liječenju.

Kako ovu akciju Wish mama portal radi u suradnji sa svojim partnerom Muzejem grada Zagreba uz posebnu zahvalnicu za sudjelovanje, koje će dobiti svako dijete koje je poslalo svoj uradak, svakom djetetu daruje se i obilazak Muzeja grada Zagreba, uz obveznu pratnju roditelja, a može se iskoristiti sve do kraja veljače 2021. godine.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku