Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dijetni usponi i padovi novi su izazovi za naše kandidatkinje

Dijetni usponi i padovi novi su izazovi za naše kandidatkinje
1

Tijekom još jednog tjedna projekta, kandidatkinje su vrijedno vježbale, išle na razne tretmane i pazile na prehranu. Pročitajte je li sve išlo po planu.

VIDEO

Ena nam je otkrila pozitivne strane svog sudjelovanja u projektu „Mršavimo zajedno“. Prvo, donijela je bickil u Osijek jer ističe da joj vožnja bicikla po njenom gradu za ovako lijepa vreman pruža veliko zadovoljstvo. Odluka ja pala: nema više vožnje tramvajem i od sada na sva predavanja, treninge i izlaske ide biciklom. Iako se ponekad probudi i bude joj muka od pomisli na ranojutarnje pedaliranje, taj osjećaj nestane u samom startu, a i vožnja predstavlja dobro zagrijavanje za treninge u kojima, kako kaže, još uvijek uživa.

Zna što ju čeka i da će joj biti teško, ali ta se mrzovolja brzo raspline i zamijeni ju odlučnost da nešto napravi kad se već pojavila na treningu i kad se svi oko nje toliko trude da ostvari najbolje moguće rezultate. Ističe da je osjećaj nakon odrađenog  treninga neopisiv jer sve ju boli, bude kompletno mokra, ali to nije toliko bitno kad se sjeti da se pokrenula i aktivirala.

Muči ju jedino prehrana i otvoreno nam kaže da još uvijek ponekad  zna pokleknuti u blizini slastica. „Znam da  time radim sebi na štetu i potvrđujem kako je anđelak u meni slab naspram onog vražićka koji iz pozadine šapće ˝Pa zašto ne bi pojela koji kolačić˝, priznaje nam kroz smiješak.

Nikolina iz Rijeke se phvalila da se osjeća odlično jer uspješno preskače neke male krize na koje ponekad nailazi. Na rođendanskoj večeri svog muža, dok su gosti uživali u hrani raznih okusa, sokovima, alkoholu, slasticama i odojku s francuskom salatom,  ona se nije predala i jela je svježi kozji sir s rotkvicama. Ističe da se divila sama sebi, a ni drugi nisu mogli sakriti svoje oduševljenje kada su vidjeli kakav je karakter. Kako kaže, trnovit je put do uspjeha i sretna je jer vidi da može zaobići sve prepreke!

Otprilike je 1/4 puta odrađena. Želja je sve veća, uloženo je puno truda. Tko želi slatko, treba podnijeti i gorko, ističe Nikona

Nikolina je nakon 4 tjedna trajanja akcije ''Mršavimo zajedno'' objavila još jednu lijepu vijest: prestala je pušiti. Uz novi zdraviji stil života, pravilnu prehranu i redovite treninge Nikolina više ne osjeća potrebu za cigaretom i osjeća se kaže lagano kao ptičica. „Još uvijek ne pjevam, ali doći će vrijeme i za to“ našalila se.

Marina nam otkriva da joj dnevne obaveze  nisu jako naporne, nego samo izazovne. Smatra ih takvima jer zna da sve može i da je stvar samo u tome kako će se postaviti. Izbacila je stres iz svog života. Želi dati sebe u poslu, obitelji i treninzima maksimalno koliko može. Već su skoro četiri tjedna prošla, ali ona je uporna i ne da se, a prizanje da joj sve, baš sve miriši. „Hvatam miris svake pekarnice ujutro i svakog restorana u podne, ali još se držim!“ priznaje. Ipak kaže da je samo jednom malkice posustala na svojim vlastitim lazanjima, koje joj nikad nisu tako dobro ispale kao ovaj put, ali nakon toga ju je bilo jako sram i odlučila je da se to više neće ponoviti.

Kako u projektu napreduju Petra i Nikolina iz Varaždina čitajte na zdravakrava.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje