Lifestyle

Komentari 94

Dojila dijete i ostala zgrožena perverznim komentarom svekra

Dojila dijete i ostala zgrožena perverznim komentarom svekra

Svekar je odlučio uputiti nekoliko neprimjerenih komentara o grudima sinovoj supruzi, na što se ona jako uzrujala. I iako se on njoj kasnije ispričao, na nagovor sina, ona mu nije ostala dužna

Suprug ove žene podijelio je incident na internetu nakon što je natjerao oca da se ispriča svojoj povrijeđenoj supruzi. Objavio je ovaj nemili događaj na Redditu, te je tvrdio da su se njegovi roditelji nenajavljeno pojavili i pronašli njegovu suprugu kako hrani njihovo novorođenče.

 

Zatim je njegov otac uputio nekoliko neprimjerenih komentara o grudima sinove supruge - zbog čega se ona osjećala jako nelagodno.

 

Muškarac je u objavi opisao događaj: 'U petak navečer moji su roditelji nakratko došli kod nas. Nismo bili spremni za njih, ali smo im dopustili da dođu. Moja je supruga sjedila na stolici u našoj dnevnoj sobi dojeći našeg sina kada je moj otac ušao. Nije vidio ništa osim sisa moje supruge (ne i bradavice), ali na temelju toga je odlučio da mora nešto komentirati pa joj je rekao da 'vidi zašto je njegov unuk tako dobro uhranjen'. Onda, kad je moja mama ušla, rekao joj je nešto poput 'vidim da ne moramo brinuti da će beba ikad biti gladna'. Moja je supruga vrlo nesigurna u vezi s izgledom svojeg tijela nakon rođenja djeteta, pa je bila jako uzrujana i rasplakala se'.

Nakon tog događaja sin je prisilio oca da se ispriča supruzi, što je ona i prihvatila. Ipak, muškarac je kasnije otkrio da je supruga potajno poslala poruku njegovu ocu da je odvratni perverznjak kojeg više ne želi vidjeti u svom domu. Iako je njezin suprug rekao da razumije da njegov otac nije u pravu, on misli da mu supruga ipak nije trebala poslati poruku nakon što se ispričao. No, stotine ogorčenih mama komentirale su ovu objavu u znak podrške njegovoj supruzi i odobravaju njen postupak.

- Ono što je tvoj otac učinio je seksualno uznemiravanje. Seksualizirao je vašu ženu dok je hranila vaše dijete - glasio je jedan od komentara.

 

- Nije važno je li se ispričao, vaša se supruga trenutno ne osjeća sigurno oko njega i vi to 100 posto morate poštivati - glasio je drugi.

- Vilica mi je pala kada sam pročitala što je rekao. Odvratno je to što je prokomentirao - pisalo je u trećem komentaru, piše Hot Lifestyle News.

Najčitaniji članci