Lifestyle

Komentari 5

Dosadilo joj stalno slagati odjeću pa je smislila sustav s ladicama: Savjetujem ga svima

Dosadilo joj stalno slagati odjeću pa je smislila sustav s ladicama: Savjetujem ga svima

Mami Courtney je dosadilo skupljati odjeću svoje djece i slagati je u ormar pa je smislila novi način koji je nazvala 'sustav bez slaganja'. Kupila je nekoliko kutija u koje samo ubacuje odjeću

Ova mama je postala umorna od neprestanog gomilanja odjeće koju treba složiti u ormare. To ju je izluđivalo i znala je da to više ne može podnijeti pa je smislila 'sustav bez slaganja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na TikToku je otkrila što radi sa svojom i dječjom odjećom. 

- Bila mi je muka od svih tih košara punih odjeće koje treba složiti. Svima preporučujem da nabave ove kutije i da više ne slažu odjeću. Preporodila sam se s njima. Sada mi trebaju samo četiri minute da je složim što je puno bolje od odjeće koja se danima gomilala čekajući na slaganje u ormare - rekla je Courtney i dodala da ako se nešto zgužva da to samo objesi.

Njezini videozapisi prikupili su milijune pregleda i tisuće komentara drugih roditelja. I dok su neki pohvalili ideju, drugi su je kritizirali, piše Mirror.

- Sjajna ideja - bio je jedan komentar.

- Stvarno? Što se dogodilo sa samodisciplinom? Mislim da trebamo brinuti o sebi tako da budemo čisti i uredni. To je primjer kojim se trebamo voditi - dodala je druga mama.

Najčitaniji članci