Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Duboke crvene nijanse usana za poljupce, a stoje baš svima

Duboke crvene nijanse usana za poljupce, a stoje baš svima
26

Tamne nijanse na usnama nezaobilazni su trend ove zime pred kojim su pokleknule i Rihanna i Jennifer Lopez. Svjetlijoj puti pristaju boje kupine, a tamnoj bordo tonovi

VIDEO

Duboke, tamnocrvene nijanse ruževa, boje burgundije, kupine i bordo idealne su za hladne zimske dane, pa iako najbolje stoji srednje tamnom i tamnijem tenu, ove godine dizajneri ga preporučuju i ženama svjetlije puti. U svečanijim prilikama kombinirajte ga sa strogo skupljenom kosom, a u svakodnevnim nosite uz raspuštenu. 

Kako ga nositi?

Ove je nijanse najbolje kombinirati s neutralnim sjenilima jer bi u suprotnom vaš makeup mogao izgledati prenapadno. Neka osnova vašeg makeupa bude upravo dramatični ruž, a tek nakon toga šminkajte oči kako ne biste pretjerali, savjetuju brojna dizajnerska imena poput Nine Ricci, Jila Sandera i modnih kuća Rochas, Gucci i Viktor&Rolf.

Rochas preporučuje tamnu boju kupine na usnama i svijetlo ljubičaste na očima, Viktor&Rolf i Gucci žena nosi bordo ruž, a oči su našminkane neutralnim bež tonovima. Nina Ricci kombinira nude look na očima i tamnocrvenu na usnama koja izgleda kao mrlja od vina, dok Jil Sander bira svjetliju nijansu ruža. 

Kako izabrati pravu nijansu

Ženama svjetlije puti najbolje pristaju boje kupine, na srednje tamnom tenu dobro izgledaju boje burgundije, a tamnoj puti tamnocrvene i bordo nijanse.  

Mat varijante za punije usne

Prije nanošenja ruža obavezno nahranite usne u suprotnom bi se mogle vidjeti sve nesavršenosti i pukotine. Nakon toga stavite malo pudera u prahu, tako će ruž trajati duže. Potom olovkom u istoj nijansi obrubite usne i popunite praznine, tako će se manje vidjeti ako se ruž obriše. 

Ženama s tanjim usnama preporučuju se sjajne varijante zato što će usne izgledati punije, dok ženama s punijim usnama najbolje odgovaraju mat ruževi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu