Lifestyle

Komentari 0

Elon Musk i Grimes promijenili su ime svog djeteta - ali malo

Elon Musk i Grimes promijenili su ime svog djeteta - ali malo

Tek ste naučili kako se zove dijete Elona Muska i njegove partnerice Grimes, a oni su ga odlučili promijeniti. Bez brige, nije riječ o pritisku javnosti iznenađene odabirom, nego propisa u SAD-u

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Beba X Æ A-12 Musk i ostala neobična imena djece poznatih

Ime koje su Elon Musk i glazbenica Grimes dali svom prvom djetetu već tjednima inspirira internet. Naime, njihov sinčić je dobio ime X Æ A-12 Musk po želji mame Grimes, piše CNN.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Elona Muska


Ona je na svom Twitteru podijelila značenje imena:
'X označava nepoznatu varijablu, Æ je vilenjačko pisanje AI, što simbolizira ljubav i umjetnu inteligenciju, A-12 je prošla verzija zrakoplova SR-17, njihove omiljene letjelice koja nema oružja ni obrane, ali je jako brza. Odlična u borbi, ali bez nasilja'. A-12 je ujedno i dio letjelica kodnog imena Archangel, a Grimes kaže da joj se tako zove omiljena pjesma.

U nedjelju je Grimes na Instagramu objavila novu fotografiju, a pratitelji su je obasuli komentarima.

- Jesi li promijenila ime djeteta zbog kalifornijskog zakona? Kako se sad zove - pitao je netko, a ona nije potvrdila nego je samo u odgovoru napisala novo ime: X Æ A-Xii. U drugom postu je komentirala da rimski brojevi izgledaju puno bolje.

Kanadska glazbenica pravog imena Claire Elise Boucher ranije je pojasnila značenje djetetova imena, a na brojne upite da kaže kako se ime izgovara, par je ponudio različite odgovore.

- Samo iks, kao slovo iks. Zatim AI. Izgovorite slovo a, a zatim I - napisala je Grimes na Instagramu.

Musk je pak u podcastu Joea Rogana ponudio drukčije objašnjenje.

- Mislim da je samo iks, kao slovo X, a zatim Æ koje se izgovara kao ash, a zatim A - 12, to je moj dodatak imenu - kazao je.

X Æ A-Xii je prvo dijete ovog para, a Musk već ima petero djece iz prethodnog braka, blizance Griffin i Xavier, Damiana, Saxona i Kaia.

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Gucci napušta postojeći model kolekcija,nema više ljeta i zime

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL S DEANOM KOTIGOM: 

 

 

Najčitaniji članci