Lifestyle

Komentari 795

Evo što dužina prstenjaka može otkrivati o vašem karakteru

Evo što dužina prstenjaka može otkrivati o vašem karakteru

Prstenjak kraći od kažiprsta imaju samouvjereni, odlučni i marljivi ljudi dok su oni kojima je taj prst duži od kažiprsta dobri i pouzdani prijatelji spremni pomoći u nevolji

Duljina prstenjaka bi mogla otkrivati ponešto o vašoj osobnosti, piše portal YourTango. To pak, kažu, ovisi o tome koliko je dugačak u odnosu na kažiprst.

POGLEDAJTE VIDEO što boja ruža otkriva o vama:

Prstenjak duži od kažiprsta

Vi ste suosjećajni i pouzdani. Vaši prijatelji znaju da se mogu osloniti na vas, posebno kad su u nekim problemima. S druge strane, ponekad možete biti vrlo samouvjereni, pomalo tvrdoglavi pa čak i agresivni.

Prstenjak kraći od kažiprsta

Ovo bi moglo značiti da ste vrlo samouvjereni, odlučni i marljivi. Ponekad imate naviku biti sami i to vam odgovara - na taj način pokušavate dobro promisliti, u miru, i poboljšati neke stvari. 

Prstenjak jednake duljine kao kažiprst

Vrlo ste smirena osoba koja ne voli sukobe i izbjegava ih gdje može. Ali, da sad ne bi bilo zabune, to ne znači da dozvoljavate drugima da vas maltretiraju, to nikako. Iako se uvijek zalažete za očuvanje mira, ne bojite se zauzeti za sebe i za ono što smatrate ispravnim.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': 

 

Najčitaniji članci