Lifestyle

Komentari 0

Giorgio Armani: Bijela košulja, dobra torba i elegantna jakna osnova su dobre garderobe

Giorgio Armani: Bijela košulja, dobra torba i elegantna jakna osnova su dobre garderobe

Velikan talijanske modne scene zna što nam treba, kako bi svakodnevno odijevanje bilo jednostavno i praktično te se referira na tekstil koji je kvalitetan jer će trajati kroz više sezona

Giorgio Armani, jedan od velikana modne industrije ističe kako su osnova dobre garderobe ključni komadi koje je lako kombinirati i nositi tijekom svake sezone. Predlaže elegantna odijela, sakoe, košulje i kvalitetne torbe.

Reuters/Pixsell

- Jednostavni sako osnova je odijevanja, funkcionira u kombinaciji za posao, ali i casual trenutke. Predlažem i dobar komad nakita, koji može postati 'potpis' stila odijevanja, a tu je i bijela košulja, klasik koji uvijek funkcionira - istaknuo je Armani, piše Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Erna (8), kći dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik, pokrenula je modnu eko liniju za svoje lutkice

Komentirao je i luksuz - to modno područje ne može i ne smije biti brzo, smatra dizajner. Nema smisla da takve stvari žive u dućanu tri tjedna, prije nego ih zamijeni nešto novo. Luksuz su stvari koje traju i imaju stilsku i materijalnu vrijednost.

Reuters/Pixsell

Od kompleta predlaže elegantan tailoring, u kombinaciji s dobrom torbom i lijepim ravnim cipelama. Dobro odijelo može promijeniti nakit, ono je osnova za mnoge prilike.

- Od tekstila tu je kašmir, koji uvijek izgleda odlično te može poslužiti u više sezona - komentirao je modni autor.

Za sakoe ističe kako je ključno da stoji kao saliven, treba djelovati prirodno na tijelu, a ne zatezati ili djelovati kao da je krivo skrojeno, preveliko ili premalo. Stvar je u kroju, napominje Armani.

Reuters/Pixsell

Predlaže i dobar kaput, koji bi također trebao biti klasičan i jednostavan, praktičan za kombiniranje s raznim komadima.

- Slažite odjeću na način da ona može 'disati', da se ne gužva, pazite na te stvari, one su investicija. Obratite pažnju na to da je odjeća, kad je spremljena, dalje od izvora sunca - predlaže dizajner.

Najčitaniji članci