Ovo jelo sa vrlo niskim udjelom ugljikohidrata može biti prilog, lagano glavno jelo ili zdrava grickalica između obroka. Također, imate li viška tikvica, ovo je odlična ideja kako ih potrošiti
Lifestyle
Komentari 0
Ovo jelo sa vrlo niskim udjelom ugljikohidrata može biti prilog, lagano glavno jelo ili zdrava grickalica između obroka. Također, imate li viška tikvica, ovo je odlična ideja kako ih potrošiti
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
01:18
Za polpete:
Za umak:
*šalica od 2,4 dl
Izribajte tikvice pa ih pomiješajte sa ostalim sastojcima. Nauljite tavu i neka se dobro zagrije pa žlicom uzimajte smjesu i stavljajte na ulje. Pecite sa svake strane dvije do tri minute dok ne dobije zlatno smeđu boju, a tekstura bude hrskava.
Poslažite polpete na papirnati ubrus da se upije višak masnoće. Ostavite da se skroz ohlade. Za umak pomiješajte sve sastojke pa poslužite uz polpete, prenosi kitchenfunwithmy3sons.com.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+