Lifestyle

Komentari 64

Ima ljubavnika, a muž nema ništa protiv: 'Kad sam doma, on spava na kauču i super nam je'

Ima ljubavnika, a muž nema ništa protiv: 'Kad sam doma, on spava na kauču i super nam je'

Bračni par Emma i Robert su prije tri godine odlučili 'proširiti seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berryja i njegovu partnericu Kelly

Emma Fedigan (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku istražiti svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova

POGLEDAJTE VIDEO: Veza sa starijim muškarcem

Prije tri godine odlučili su 'proširiti seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berryja (44) i njegovu partnericu Kelly (43).

S Kelly su se brzo zbližili, no Emma je, također, razvila posebnu vezu sa Simonom. Na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila kada je Emma prekinula vezu s Kelly, 'jer su imale lošu komunikaciju' pa je automatski i Robert prekinuo kontakt s njom. Ali, Emma i Simon nisu željeli da njihova veza završi jer su postali vrlo bliski. 

- U jako sam lijepoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla živjeti bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Emma.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervirana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona - dodala je.

- Emma i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dva tjedna radi i odsutan je od kuće pa je tjedan dana doma. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, no kada ga nema, u krevetu sam s Emmom - nadovezao se Simon.

Kaže kako nije samo tako želio odustati od njihove veze kada su se Emma i njegova supruga Kelly razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvaća da je sve to dio ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Emma ne planira imati dijete sa Simonom, no 'ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga', prenosi The Sun.