Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

7 trikova za bolji orgazam, od špinata do tajnih erogenih zona

7 trikova za bolji orgazam, od špinata do tajnih erogenih zona
4

Igrajte uloge, pokušajte balansirati hormone, fokusirajte se na vrhunac, uzbudite se prije nego skinete donje rublje, vježbajte, jedite povrće, isprobajte i nove igračke u krevetu posebno sofisticirane za njega...

VIDEO

Ako želite začiniti svoj seksualni život i osjetiti intenzivniji orgazam, znači da je vrijeme da svom zadovoljstvu date prednost. Nedavno istraživanje pokazalo je da svaki peti pojedinac ima više seksa nego prije 2020. Stručnjakinja za seks Kate Taylor otkriva pet najboljih savjeta za muškarce i žene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarađuju preko 63.000kn mjesečno pričajući o seksu: 'Žene nam se često žale kako ne uživaju u seksu' VIDEO

Za nju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fantazija

Ako se borite s prisutnošću tijekom seksa, nikada nećete doći do vrhunca. Najbolji savjet kako ostati u trenutku jest pokušati s fantazijom. To prirodno sprječava da upadnete u stare obrasce razmišljanja i drži vas u sadašnjosti.

Najbolja i najlošija poza u seksu za ženski orgazam, mogli biste se iznenaditi onom na 1. mjestu
Najbolja i najlošija poza u seksu za ženski orgazam, mogli biste se iznenaditi onom na 1. mjestu

Igrajte ulogu - budite lik koji je drzak, hrabar, seksi i nosite seksepilnu odjeću koja skriva one najmanje omiljene dijelove tijela, ali ističe sve one najbolje.

Hormoni 

Nažalost, prepušteni smo na milost i nemilost hormonima kada je riječ o tome kako se osjećamo pa kad je u pitanju i užitak. Možda to nećete primijetiti u svojim dvadesetima, ali bit će očito kada dođete u četrdesete ili pedesete.

Ako želite pokušati uravnotežiti hormone, tako da cijeli mjesec osjećate požudu, biljni lijekovi mogu biti vrlo učinkoviti. Maca je biljka koja se tradicionalno koristi za povećanje libida, povećanje plodnosti i poboljšanje energije i izdržljivosti. Ili probajte Ashwagandhu, koja se koristi u ayurvedskoj medicini za balansiranje ženskih hormona.

Predigra

Ne radi se o nikakvoj 'misteriji' ako vam treba dulje od partnera da stignete do vrhunca. Studije pokazuju da muškarci mogu doživjeti orgazam unutar 2-3 minute seksa, dok su žene sklonije stići tamo 10 minuta kasnije. Ovaj jaz možete premostiti predigrom, prvo se fokusirajući na vaš vrhunac.

Ljubite se, mazite i uzbudite se prije nego što uopće pomislite skinuti donje rublje. Zatim se koncentrirajte na vlastiti užitak, uz predigru i oralni seks, prije nego što dođete do 'glavnog' dijela.

Želite ju raspametiti? Dobri stari misionarski položaj s jastukom ispod sražnjice idealan je za to!
Želite ju raspametiti? Dobri stari misionarski položaj s jastukom ispod sražnjice idealan je za to!

Cervikalni orgazam

Za ultra-snažne orgazme isprobajte cervikalni orgazam. Cerviks se nalazi na samom vrhu vagine, a u studiji iz 2000., 35 posto žena otkrilo je da mogu doživjeti orgazam stimulacijom grlića maternice. Ovo je važno zato što su cervikalni orgazmi intenzivni, počinju u zdjelici i šire se cijelim tijelom.

Da biste to isprobali, seksajte se u doggy položaju i potaknite svog partnera da hrabro ode dublje nego inače. Kad dođe do navedene 'točke', preporučuje se snažnije prodiranje - cerviks reagira na snažan pritisak.

Za njega

Izdržite dulje

Vježbe za dno zdjelice nisu rezervirane samo za nju. Muškarci će također održavanjem ovog dijela u formi imati veću kontrolu nad orgazmom što će pomoći da izdrže dulje i postignu još intenzivniji vrhunac, prenosi The Sun.

Popaj

Ono što jedete prije seksa može utjecati na snagu orgazma. Ako ste se ikada zapitali zašto Popaj izgleda tako sretno - zato što špinat prirodno otvara krvne žile u tijelu, osiguravajući snažan orgazam. Ostalo lisnato povrće također daje isti učinak. 

Visoke razine folata u povrću poput kelja i kupusa poboljšavaju reproduktivno zdravlje. Pokušajte povećati i unos cjelovitih žitarica i zobi - dokazano je da povećavaju razinu testosterona, a time i uzbuđenje.

Laže li vam ljubavnik? Evo u što nikad ne smijete povjerovati
Laže li vam ljubavnik? Evo u što nikad ne smijete povjerovati

Igračke za njega

Partnerica vjerojatno ima cijeli 'arsenal' seksualnih igračaka u svom noćnom ormariću. Vrijeme je da se i vi pripremite.

Korištenje novih igračaka u krevetu potaknut će otpuštanje dopamina u mozgu - za dobro raspoloženje - i dovesti do većeg osjećaja zadovoljstva. Muške seksualne igračke postale su veoma sofisticirane u posljednjih nekoliko godina. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi