Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Imati sestru je zakon: Ona vas sluša i pomaže vam u svemu

S njom ste kroz život provodili najviše vremena pa nije ni čudno da vas upravo sestra najviše poznaje. S njom dijelite sve svoje tajne. I da je nazovete usred noći, ona je uvijek tu

Foto: Dreamstime
3 komentara

Imati sestru velika je životna prednost. Ona vas bodri, uvijek je tu za vas i u njenom društvu nikada vam ne može biti dosadno. Ona vas razumije više nego itko drugi. To je veza koja je neraskidiva i prati vas od rođenja. Bez obzira je li mlađa ili starija od vas, neka pravila sestrinstva vrijede u oba slučaja.

1.Uvijek je tu uz vas

Sestra je uvijek pouzdan savjetnik. Ona je kao štit u svim životnim situacijama. Ona vas ohrabruje i bodri. Uvijek je spremna za razgovor. Nikada niste sami i ona vam uvijek pomogne u rješavanju problema.

NIJE DVOJILA NI SEKUNDE Majčinska ljubav nema granica: Anji je mama donirala bubreg

2. Lakše rješavate konflikte 

Sestrinski život sa sobom nozi i niz svađa, poglavito u djetinjstvu i ranoj mladosti, no to ima i svojih dobrih strana. Tako naučimo lakše rješavati razmirice s ljudima koji nam prolaze kroz život. 

3. Bolje komunicirate

Sestre nam pomažu da budemo elokventniji. Sestre razgovaraju o svemu i stalno. Takva praksa pomaže nam da lakše komuniciramo s drugima u svakodnevnim situacijama. Samim time, oni koji imaju sestru otvoreniji s su partnerima, kolegama i prijateljima.

Foto: dreamstime

4. One su druge mame

Često se kaže kako su tete druge mame. Kada imate djecu, sestre pomažu u svim situacijama, kod čuvanja i odgoja. Ona je tu kada su vam djeca bolesna ili kada im treba topli razgovor. 

5. Imate interne šale koje smo vi razumijete

Sa sestrom uvijek dijelite tračeve i šale koje samo vi znate. Ako ste u društvu i ako dođe do nenadane situacije, dovoljno je da se međusobno pogledate i prasnete u smijeh.

MNOGI MU POMAŽU Ribafish ranom zorom zaplivao na Biševo - djeca ga obožavaju

6. Najbolje vas poznaje

S njom ste kroz život provodili najviše vremena pa nije ni čudno da vas upravo sestra najviše poznaje. S njom dijelite sve svoje tajne. Nekada sestri ne morate ni govoriti ako imate neki problem. Ona po vašem izrazu lica točno zna da nešto nije u redu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message