Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Inače su velike dobrice: Znak Zodijaka koji će najvjerojatnije postati serijski ubojica

Inače su velike dobrice: Znak Zodijaka koji će najvjerojatnije postati serijski ubojica
4

Baš kao što horoskopski znak može otkriti je li netko strastven, poletan ili miran, može otkriti i neke zlokobnije detalje - poput toga da bi netko mogao biti skloniji ubojitim sklonostima

Donosimo popis horoskopskih znakova koji imaju najviše predispozicija postati serijske ubojice, od najvjerojatnijeg do onog s najmanje sklonosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ribe

Posljednji znak Zodijaka, Ribe su najvjerojatnije serijske ubojice. Kao još jedan promjenjiv znak, oni su 'prilagodljive osobe koje brzo razmišljaju', kaže astrologinja Mysticsensa Rachel Cooban. To je recept za potencijalno lukave kriminalce. 'Posebno su osjetljive osobe, vode se svojim emocijama i sve uzimaju k srcu', dodaje Cooban. Ovo može dovesti do prilično opasnih situacija ako Riba ima ubilačku crtu, piše MSN.

Fotolia

Strijelac

Strijelci su sinonim za spontanost i preuzimanje rizika, a daleko manje razmišljaju o posljedicama i reperkusijama. Kao promjenjivi znak, 'možda su manje uspješni u prikrivanju tragova od Jarca, ali njihov hedonizam i ravnodušnost čine ih daleko sklonijim da će počiniti ubojstvo od većine drugih znakova', kaže Cooban. 'Njihova ubojstva uključivat će avanturu i napetost; i odvesti će žrtve na putovanje', kaže Brown. Ubojstvo je za njih igra.

Što koči svaki znak da pronađe ljubav svog života: Bik traži idealan odnos, Lav voli kontrolu
Što koči svaki znak da pronađe ljubav svog života:  Bik traži idealan odnos, Lav voli kontrolu

Škorpion

Škorpion također posjeduje mračnu, zlokobnu stranu kojom vladaju emocije. 'Škorpioni su itekako manipulativni i osvetoljubivi', kaže Cooban. Znakom također vlada Mars, planet akcije, strasti i agresije. 'Tamna strana Škorpiona omogućuje im da ostvare svoje fantazije o ubijanju', dodaje Brown. Razmišljali su o tome i prije, ali kada djeluju, to je iz sitne osvete i njihov ego mora pobijediti. 

Fotolia

Blizanci

Iako se Blizanci ne nalaze na samom vrhu ljestvice serijskih ubojica, oni su još uvijek vrlo jaki konkurenti. Kao još jedan promjenjiv znak, 'oni su prilagodljivi i neodlučni ljudi, odražavaju nesigurnu energiju', kaže Cooban. Oni su također iznimno karizmatični i šarmantni, što je 'ključna komponenta uvrnutog modusa operandi serijskog ubojice'. Brown dodaje da im njihova 'podvojena osobnost' može olakšati prevariti druge. 'Oni su obično oni koji imaju savršen život danju, a onda noću njihova druga strana izađe da se igra', kaže ona. Dakle, kada se vrate normalnom životu, mogu se pretvarati da su 'dobri'.

Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze
Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze

Rak

Osjetljivim Rakovima reguliranje svojih emocija predstavlja težak zadatak. 'Kod njih vlada Mjesec, njihove su emocije vezane za mjesečeve cikluse koji se neprestano razvijaju, što ih čini nepredvidivima', kaže Cooban. Stoga, to može dovesti do eksplozivnih ispada i počinjenja nasilnih zločina iz strasti. Ipak, manje je vjerojatno da će ubojstva Raka biti s predumišljajem. 'Oni djeluju u skladu sa svojim emocijama i ubijaju iz hira', dodaje Cooban.

Fotolia

Jarac

Proračunati i opsesivni, Jarci se neće zaustaviti ni pred čim ne bi li postigli svoj cilj. A budući da njima vlada autoritarni planet Saturn, oni također mogu imati prilično zlonamjeran kompleks moći. 'Kao serijski ubojice oni djeluju kao najučinkovitiji i najtaktičniji', kaže astrologinja Mysticsensa Rachel Cooban. Jarci uživaju u igranju 'duge igre', kaže vidovnjakinja Aycee Brown. 'Za njih to nije tako jednostavno kao ubijanje', kaže ona. Opravdavaju svoje djelovanje kao da čine dobro za neki cilj. 

Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast
Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA 'DOMA IZ BAJKE' SA SLAVICOM DE JONG