Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Ispovijest: Bila sam na 50 Tinder spojeva, to je horor, jedan je lik donio mrtvu mačku

Ispovijest: Bila sam na 50 Tinder spojeva,  to je horor, jedan je lik donio mrtvu mačku

Jane Fulton (35) iz Glasgow bila je na čak 50 Tinder spojeva, ali još uvijek nije pronašla onog pravog. Iako je doživjela sve i svašta rekla je kako neće odustati

VIDEO

Prošlo je devet godina od kako se Jane Fulton (35) iz Glasgowa pridružila ovoj društvenoj mreži za upoznavanje. Bila je na čak 50 spojeva na kojima je doživjela razne neugodnosti. O tome je čak napisala i knjigu '30 Reasons to Swipe Left'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Evo što je sve otkriila:

- Hoćemo se naći sredinom ovog tjedna, upitao me Ben, s kojim sam razgovarala nekoliko tjedana. Dogovorili smo sastanak za vikend u pubu. Imala sam dobar osjećaj. Odjenula sam slatku haljinu, savršeno se našminkala i čekala pred vratima. Kada je došao upitala sam ga zašto izgleda pomalo tužno dok je u ruci držao malu torbu. Tada je on počeo plakati. Kroz plač je promrmljao da mu je mačka uginula i da je želi pokopati, ali ne sam. Bila sam zaprepaštena i izmislila da moram hitno ići i pobjegla s mjesta prije nego sam ga blokirala u aplikaciji - otkrila je Jane.

I to je bio samo jedan od muškaraca koje je blokirala poslije spoja. Dodala je kako je na spoju bila i s muškarcem koji nije mogao prestati psovati, šezdesetogodišnjak koji se na Tinderu predstavljao puno mlađim kao i s muškarcem koji joj je otrovao hranu kako bi ju mogao zavesti.

Kada je imala 18 godina mislila je da upoznala onog pravog. Joea je upoznala na jednoj kućnoj zabavi i bila s njim cijeli fakultet, ali onda su razišli. Nakon prekida napustila je Veliku Britaniju i pridružila se osoblju dječjeg kluba na kruzeru. Dvije godine je provela na kruzeru. S 26 godina se vratila u Glasgow gdje se zaposlila u TV produkciji.

U početku je odbijala otvoriti profil na Tinderu, ali kasnije na nagovor prijatelja ipak ga je napravila.

Znate li kakva je vaša ljubavna osobnost? Jeste li pregovarač, graditelj, istražitelj ili direktor?
Znate li kakva je vaša ljubavna osobnost? Jeste li pregovarač, graditelj, istražitelj ili direktor?

- Uvijek sam se rugala da je to za čudake i da tamo mogu samo upoznati serijskog ubojicu pa me iznenadilo kad sam odmah kliknula s Kirkom. Razgovarali smo nekoliko tjedana prije nego smo se našli u jednom restoranu. Jako mi se svidio, a samo nekoliko tjedana kasnije završila sam s njim u krevetu. Međutim, on je odbio naš odnos proglasiti vezom, a kasnije sam saznala da se viđao i s drugima - ispričala je.

Tinder je kasnije izbrisala, ali nakon nekoliko mjeseci ponovno ga je instalirala kao i Hinge i Bumble. Htjela je pronaći onog pravog.

- Nakon što sam upoznala Kierana na Bumbleu, razgovarali smo nekoliko tjedana prije nego što smo odlučili otići u restoran. Bio je zgodan i djelovao je pristojno. Međutim, odjednom je samo problijedio i počeo dahtati. Mislila sam da ima srčani udar, ali imao je napadaj panike. Morala sam zvati njegovu mamu za upute. 'Ušuškavajući' ga u krevet, plakao je. Bio je tako divan, ali nakon toga se više nismo mogli vidjeti. Bilo je to previše - otkrila je.

- Imala sam dobar osjećaj i u vezi Jimmyja kojeg sam upoznao na Hingeu. Živio je dva sata od mene i osvojio me impresivnim prijedlogom za sastankom u dvorcu s hranom i pićem. Međutim, zakasnio je, došao je znojan i zaboravio je bilo gdje rezervirati večeru. U kafiću gdje smo sjeli je pio bocu za bocom, a zatim je pobjegao i ostavio mi neplaćene račune - dodala je.

12 tipova muškaraca uz koje se nećete usrećiti: Izbjegavajte ih
12 tipova muškaraca uz koje se nećete usrećiti: Izbjegavajte ih

- Zatim je tu bio Mike kojeg sam upoznala na Bumbleu. Izgledao je kako je i rekao i bio je zabavan i prijateljski raspoložen. Međutim, u restoranu sam osjetila čudan miris i pitala sam ga je li to možda dolazi od momka koji je sjedio u našoj blizini i ispijao kriglu. Kasnije sam shvatila da je to Mike - nije mogao prestati ispuštati vjetrove. Odlučila sam mu dati i drugu šansu. Dogovorili smo obrok kod njega.  Ali tamo, dok je kuhao, mogla sam čuti kako veselo prdi. 'Odvratno', pomislila sam, shvativši da on nije čovjek za mene - ispričala je svoja iskustva Jane. 

Rekla je i kako unatoč ovim neugodnim iskustvima neće odustati dok ne pronađe nekoga za sebe, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa