Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom sudeći po horoskopu?

Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom sudeći po horoskopu?

Lavovi su jako mudri i odlučni pa se ne moraju brinuti prati li ih sreća ili ne. Njihov je život poput gline, a oni su kipari, spremni oblikovati svoju sudbinu u sve što žele

VIDEO

Ovan

Iako je Ovnov vladajući planet Mars, koji je bog rata, to ne znači oni provode svoj život u borbi. Zapravo, ljudi u znaku Ovna su predodređeni da osvoje svaku bitku. Oni su pametni, motivirani i artikulirani, te čine da je njihova sreća više odraz vaše snažne osobnosti nego što je to sreća koja im pristiže kao blagoslov zvijezda.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji horoskopski znakovi

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje ih čeka iza ugla. Iako se sigurno osjećaju nesretno, sama činjenica da su još uvijek ovdje, da su preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje im je život donio, dokaz je da im ne treba sreća – samo puno razuma i snalažljivosti i tako će uspjeti svladati sve životne izazove.

Najiritantniji znakovi Zodijaka - gdje se vaš horoskopski znak nalazi na neslavnoj rang listi?
Najiritantniji znakovi Zodijaka - gdje se vaš horoskopski znak nalazi na neslavnoj rang listi?

Blizanci

Blizanci nisu jedni od sretnika. Zapravo, njihov život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznu. Međutim, dobra vijest je da ih njihova želja i strast prema znanju vode dalje od točke na koju bi ih dovela sama sreća. Tko treba sreću kada imate tako žustar um?

Rak

To je jedan od rijetkih znakova koji je doista blagoslovljen. Iako će njihova cesta uvijek biti popločena izazovima, Rakovi imaju urođeni osjećaj smjera i vrijednosti – koji ih, zahvaljujući njihovim sretnim zvijezdama, uvijek uspijeva usmjeriti u pravom smjeru.

Lav

Oni su jako mudri i odlučni pa se ne moraju brinuti prati li ih sreća ili ne. Njihov je život poput gline, a oni su kipari, spremni oblikovati svoju sudbinu u sve što žele. Zaboravite na djeteline s četiri lista, Lavovi se nalaze na sjedalu vozača i svojim vlastitim naporima mogu dobiti što žele.

Što horoskopski znakovi nikada neće priznati: Blizanci da krše obećanja, Jarac da je usamljen
Što horoskopski znakovi nikada neće priznati: Blizanci da krše obećanja, Jarac da je usamljen

Djevica

Sreća je oduvijek bila izvan dometa njihovog shvaćanja i vjerojatno su navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je njihov život teži nego što je drugima, postoji razlog za njihov nedostatak sreće - Djevice imaju najjača ramena u Zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili izboriti se s njima, a zatim pokazali svijetu što je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su sretni što vas poznaju.

Vaga

Nije tajna da su vječni optimisti, a život često ide točno onako kako Vage žele. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvijek 'iskoprcate' kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvaljujte svom vladajućem planetu Veneri što smatrate da je čaša napola puna, zbog čega se osjećate prilično sretno u svom životu.

Škorpion

Iako Škorpioni imaju tendenciju primjećivati negativne stvari u životu, istina je da su zapravo prilično sretni. Kada ulože čak i malo truda u ono što žele, život im to servira na pladnju. Mnogi ne mogu upravljati ‘svojim brodom’ brzo i lako kao i oni i zato se mogu smatrati prilično sretnima.

Strijelac

Čestitamo, ako ste Strijelac onda ste jedan od najsretnijih znakova u cijelom Zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planet sreće – i zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limune na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena, ali to znači da nikada nećete ostati bez rješenja.

Retrogradni Merkur u Biku: Evo kako utječe na svaki znak, sada nije vrijeme za nove projekte
Retrogradni Merkur u Biku: Evo kako utječe na svaki znak, sada nije vrijeme za nove projekte

Jarac

Iako je njihov znak okarakteriziran kao vođa u Zodijaku i prvi se suočavaju s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjaju za druge, shvatit će da su uvijek u mogućnosti to učiniti s relativnom lakoćom. Sve dok su mentalno i emocionalno uključeni u sve što rade, imat ćete dovoljno sreće da dođu do svog cilja.

Vodenjak

Vodenjaci su zaslužili veliki, topli zagrljaj – jer suočimo se s činjenicom, izvukli su kraći štapić kada je riječ o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema njima, oni su uvijek uspijevali zadržati glavu iznad vode, čak i kad im se činilo da bi se mogli utopiti od sve te nesreće koja im pristiže na put.

Riba

Sretan planet Jupiter je jednom vladao vašim znakom. Iako je Neptun, planet inspiracije i psihičke sposobnosti aktualni vladar Riba, planet Jupiter, kao dugo izgubljeni otac i dalje ima utjecaj nad vama. To znači da niste samo sretni, već imate i dva planeta koji vode vaš život prema sreći, prenosi atma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'