Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

'Jesu li to zaista tvoje grudi?' je pitanje koje treba izbjeći

'Jesu li to zaista tvoje grudi?' je pitanje koje treba izbjeći
1

Ako ste muškarac i želite znati što točno žene ne vole, ovo je tekst za vas. "Nazvat ću te." ovo nemojte reći samo kako biste bili pristojni. Dogovorite sastanak odmah

VIDEO

Ako ste ikad poželjeli da ste pregrizli jezik i prešutjeli nešto što ste rekli na prvom sastanku, znajte kako niste jedini. Nedavno je američka glumica Reese Witherspoon, govoreći o svojemu novom filmu “How Do You Know”, rekla da joj je jedan sastanak naslijepo poboljšao jezično znanje. U deset je minuta bio gotov.  Ako ste muškarac i želite znati što točno žene ne vole, ovo je tekst za vas.

“Jesu li to zaista tvoje grudi?” Iako znamo da su muškarci tjelesni tipovi i da skidaju žene pogledom čim ih upoznaju, ovo pitanje izbjegavajte. Nije bitno nosi li čudotvorni grudnjak ili je bila na operaciji, o grudima ne pitajte. “Imam tijelo poput Ferrarija. ”Ovakva izjava nije čak ni smiješna. Muškarci svoj izgled i sposobnosti zaista uspoređuju s automobilima. A od toga žene bježe.

Prvi spoj i teška pitanja - nespojivo

“Što točno tražiš u vezi?” Uh, kakvo pitanje za početak... Na prvom spoju razgovarajte o laganim temama. Da to žena upita muškarca, u manje od minute pobjegao bi glavom bez obzira. Ni žene ni muškarci ne vole pritisak. Riječ je o prvom sastanku, a ne o ispitivanju. Sjetite se, prvi je put svima stresno.

Dvosmislenost i nije baš preporučljiva

“Prezgodna si.” Vjerojatno ćete to pomisliti, ali pronađite drugi način da joj to kažete. Ako izgleda seksi, recite joj da vam se sviđa njezina haljina, kosa ili osmijeh. Prije negoli odete u spavaću sobu, pripazite kako joj laskate. “Prezgodna” ženi znači “seks odmah”. Draže joj je da joj se dulje udvarate. 

Svoju intimu sačuvajte za iduće susrete

“Bio sam na vazektomiji.” Dobro, mora li ona to odmah znati? Osim ako ne govori o tome kako želi djecu, pomislit će da hoćete seks bez prezervativa. Svakako, neprihvatljivo.
“Bivša mi je najbolja prijateljica.” Lijepo je što se niste razišli kao u “Ratu Roseovih”, ali nitko ne želi biti na nižoj razini od bivše.

Budite kavalir, ne dopustite joj da plati

“Želiš li podijeliti račun?” Iako izlazak može biti skup, ipak bi muškarac prvi put trebao platiti račun. Ne morate je odvesti na najskuplje mjesto u gradu. Troškove izlaska dijeli s prijateljima, a i s vama će ako nastavite izlaziti. No na početku je lijepo počastiti. I pokazati da vam je čast što je s vama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Počela sam vježbati jogu, evo koje sam pozitivne promjene osjetila u svom tijelu i držanju'
ODLIČNA VJEŽBA

'Počela sam vježbati jogu, evo koje sam pozitivne promjene osjetila u svom tijelu i držanju'

Ovo su dobrobiti koje je Sarah Regan osjetila iz prve ruke nakon što se redovito počela baviti jogom, radi se o vježbama za čitavo tijelo - od vrata do stopala