Lifestyle

Komentari 14

Kako odabrati najbolje umjetno drvce: Pripazite na ove stvari

Kako odabrati najbolje umjetno drvce: Pripazite na ove stvari

Kada kupujete umjetno drvce, gledajte da ono bude što više nalik pravom. Ono bi trebalo biti pomalo šareno, odnosno tamno i svijetlo zelene boje s malo smeđe. Evo na što još trebate pripaziti

1. Razmotrite svoj prostor

Izmjerite prostor u kojem ćete držati drvce. Ako želite jako visoko drvce, ono bi trebalo završiti nekih 15 centimetara od stropa kako bi dobro izgledalo. Ako želite vrlo mali bor onda je dobra odluka da bude umjetan jer se zaista može pronaći raznih veličina.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Razmislite o lampicama

Možete ih kupiti zasebno, a možete kupiti i drvce koje ih već ima na sebi. Ako se odlučite za ono koje već ima lampice, uštedjet ćete sebi dosta vremena. Također, mogućnosti su brojne jer drvca možete pronaći u jednoj ili višebojnim opcijama. 

3. Gledajte iglice

Drvca obično dolaze s raznim opcijama iglica. Neki su dizajnirani da imitiraju pravo stablo što je bliže moguće. Drugi možda neće izgledati tako realistično izbliza, ali stvaraju punije, voluminoznije drvce. Svakako dobro pogledajte drvce prije nego ga kupite.

4. Odaberite pravi oblik

Kada kupujete umjetno drvce, gledajte da ono bude što više nalik pravom. Mnoga dolaze u oblicima poput olovke i oštrih rubova i nisu baš realistični.

5. Pripazite na boju

Drvce bi trebalo biti pomalo šareno, odnosno tamno i svijetlo zelene boje s malo smeđe. Ako je sve u istoj nijansi, već na prvi pogled će izgledati nerealno, piše Southern Living 

 

Najčitaniji članci