Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Kako vi sušite veš? 'Kvačica mi se bojom mora slagati s robom'

I ja imam opsesivno-kompulzivni poremećaj kad je riječ o kvačicama za veš", priznala je jedna korisnica i dodala da poludi kad suprug stavlja veš sušiti jer ne uskladi kvačice na štriku

White t-shirts and slippers on the clothesline
Foto: Sandra Cunningham
18 komentara

Tek oprano rublje većina na sušenje stavlja automatski, ne razmišljajući previše o tome kako će odjeću raspodijeliti, a kamoli s kakvim će je kvačicama pričvrstiti. No ima i onih kojima je bitno i koje su boje te kvačice te slaže li se ta boja s bojom majice koju pridržava. Jedna je žena tako u Facebook grupi posvećenoj čišćenju objavila fotografiju svojih kvačica za rublje, koje stoje uredno posložene prema boji i veličini.

- Ima li itko ovakve pripreme prije sušenja rublja? Moji prijatelji i obitelj misle da sam luda - napisala je u opisu fotografije.

MAJKA ŠOKIRALA IZJAVOM 'Da sam znala da nosim bebu s Downom, sigurno ne bih rodila'

I premda bi možda očekivali da će joj drugi potvrditi njeno 'ludilo', ispostavilo se da takvih, pa i većih perfekcionista ima više. Mnogi su u komentarima tako priznali da i sami rade istu stvar, te da ih 'užasno živcira kada vide nejednake kvačice na jednom komadu odjeće'.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime


- I ja imam opsesivno-kompulzivni poremećaj kad je riječ o kvačicama za veš - priznala je druga korisnica i dodala da poludi kad suprug stavlja veš sušiti jer ne uskladi kvačice na štriku.

- Ne mogu to gledati i odmah ih krenem sortirati, a mokro rublje uvijek razvrstavam prema veličini - napisala je.

'ZLOSTAVLJAO JE KĆER' Ljudi iskreno podijelili strašne razloge zbog kojih su se rastali

Gotovo su svi komentari bili u istom stilu, a većina se sudionika složila da je "uparivanje kvačica na štriku jedini pravilan način sušenja odjeće.

Najčešći je pak bio zaključak da se kvačice moraju 'birati po veličini, ali i boji svakoga odjevnog predmeta.

Recite nam u komentarima, morate li i vi usklađivati kvačice sa robom?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message