Lifestyle

Komentari 0

Kampanjom 'Majci za ljubav' osigurat će se prehrana djeci u školama siromašnijih zemalja

Kampanjom 'Majci za ljubav' osigurat će se prehrana djeci u školama siromašnijih zemalja

Povodom Majčinog dana organizacija Marijini obroci pripremila je personalizirane čestitke u vrijednosti 132, 396 ili 660 kuna kako bi djeca iz siromašnijih zajednica svijeta u školama imala obroke

'Majci za ljubav' - nova je kampanja koju je pokrenula međunarodna humanitarna organizacija Marijini obroci kojoj je cilj osigurati prehranu u školama u nekima od najsiromašnijih država svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Otvorena dječja teretana

Povodom Majčinog dana ta je organizacija pripremila personalizirane darovne čestitke koje se mogu pronaći na njenoj službenoj stranici https://www.marysmeals.hr/majci.

Kupnjom tih darovnih čestitki, u vrijednosti 132, 396 ili 660 kuna omogućuje se da jedno, troje ili petero djece iz najsiromašnijih zajednica svijeta svakog školskog dana cijele godine ima obroke.

 - Naše darovne kartice za Majčin dan dva su odlična poklona u jednom. Dirljiv poklon koji ćete poslati majci e-mailom ili putem pošte i obećanje važnog obroka za djecu u nekima od najsiromašnijih zajednica na svijetu - ističu Marijini obroci.

Rok za narudžbu čestitke za koju naručitelj želi da se pošalje poštom je 4. svibnja. Naručene čestitke mogu se preuzeti i u info centrima Marijinih obroka u Zagrebu, Ilica 29 i u Slavonskom Brodu, Kralja Petra Krešimira IV, 2.

Najčitaniji članci