Lifestyle

Komentari 6

Kirurg otkrio na kojim je sve estetskim operacijama bila Khloe Kardashian i koliko stoje

Kirurg otkrio na kojim je sve estetskim operacijama bila Khloe Kardashian i koliko stoje

Izgled Khloe Kardashian drastično se mijenja iz dana dan, a ogorčeni fanovi tvrde da je to rezultat brojnih estetskih operacija kojima se starleta podvrgava

Khloe Kardashian (35) nedavno je šokirala obožavatelje objavivši na društvenim mrežama fotografiju na kojoj joj lice djeluje potpuno drugačije zahvaljujući filterima, ali i estetskoj kirurgiji, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je obitelj Kardashian postala slavna

Fanovi su je optužili da se koristi estetskim zahvatima i uređivačkim alatima kako bi "na svakoj slici imala drugačije lice".

No oštro je uzvratila kad ju je obožavatelj pitao zašto sad izgleda drugačije.

- To je zbog tjedne transplantacije lica - odbrusila mu je.

Ona i njezine sestre iz klana Kardashian nisu imune na usluge plastičnih kirurga, no Khloe je tajila na kojim je zahvatima bila, a priznala je tek da je 2016. godine imala privremene filere.

Tada je ustvrdila da joj se nije svidio izgled koji je time ostvarila.
- Izgledala sam ludo i još mislim da osjećam posljedice. Išla sam na tretman triput kako bi ih uklonili. Lice mi je bilo skroz uništeno - pojasnila je.

Uporno odbija priznati da je operirala nos, a objašnjava kako svaki put izgleda drugačije zahvaljujući svojem umijeću šminkanja. Promjeni izgleda doprinosi, tvrdi ona, i činjenica da je unazad nekoliko godina smršavjela više od 13 kilograma. To je, pojasnila je, promijenilo i strukturu njezina lica. No s tim se ne slažu stručnjaci.

- Gledajući stare fotografije, moguće je da je bila na kirurškom povećanju grudi. Kod tog zahvata se povećava veličina, oblik i obujam grudi uz pomoć implantata. Pretpostavljam da je Khloe tražila prirodni oblik s punijim gornjim dijelom kako bi grudi bile u proporcijama njezina tijela. To se može postići na mnogo načina i ovisi o tkivu koje pacijent ima, ali i o preporukama kirurga oko oblika, veličine i smještaja implantata tijekom operacije - kazao je kirurg u MYA Cosmetic Surgery.

Prosječna cijena takvog zahvata je između 42.000 i 50.000 kuna.

- Khloe je možda nedavno bila i na rinoplastici. Nos djeluje tanji, a vrhovi nosnica uži u odnosu na ranije fotografije. Kirurški zahvat kojim se smanjuje vizualizacija nosnih struktura na vrhu nosa zove se alarna redukcija. Takva promjena izgleda nosa postiže se samo operacijom, a ne šminkom. Rezultat operacije je prirodan izgled, a i dalje je u proporcijama lica - kazao je kirurg dodajući kako je cijena takvog zahvata između 50.000 kuna do preko 80.000 kuna.

- Vjerujem da je Khloe nedavno išla i na nekirurški tretman umetanja filera u usnice jer djeluju punije u odnosu na ranije fotografije, a to je vidljivo osobito kad se smije. Stručnjak kod kojeg je bila na zahvatu uspio je postići prirodan izgled. Prosječna cijena takvog zahvata, ovisno o količini materijala, kreće se od 1600 do 8600 kuna po tretmanu - pojasnio je kirurg.

Dodao je kako smatra i da je Khloe bila na injekcijama za uklanjanje bora koje često nazivaju tretmanima botoksom, jer joj je područje oko čela i očiju glatko i bez bora.

- Ovaj nekirurški tretman stvara glatku kožu i smanjuje ekspresijske linije lica. Rezultati tretmana obično traju od tri do šest mjeseci, koliko mišiću treba da se postepeno vrati u normalu. Tada se ponovo vide linije i bore. Ako ste mlađi, pomoći će da vaša koža djeluje glatko, a može poslužiti i kao prevencija u nastanku bora u starijoj dobi - nastavio je on pojašnjavajući kako vjeruje i da je Khloe bila na tretmanu dermalnim filerima koji su joj promijenili liniju donje vilice i brade.

- Ovaj tretman stvara definirane linije lica, a cijena varira od 1200 do 2500 kuna, ovisno o količini korištenih filera - zaključio je on.

Najčitaniji članci