Lifestyle

Komentari 0

Kolekcija šminke za ljubitelje serije 'La Casa de Papel': Snažni makeup za finalnu pljačku!

Kolekcija šminke za ljubitelje serije 'La Casa de Papel': Snažni makeup za finalnu pljačku!

Paleta sjenila s 9 pažljivo odabranih nijansi, inspirirana je likom profesora, genija koji stoji iza svakog koraka savršenog plana hit serije La Casa de Papel

Posljednja sezona svjetske hit serije je konačno tu! Situacija se promijenila. Banda je sada zarobljena u banci, ovog puta s Lisabon. Pred njima su ključni trenuci. Borba će dostići svoj najekstremniji nivo u epskoj završnici najveće pljačke na svijetu! Sve u ime zlata!

Jedina maska koja ti je potrebna da se priključiš finalnoj pljački je sada tu. Limitirano izdanje palete sjenila za oči sadrži 32 pažljivo odabrane, bogato pigmentirane, buntovničke nijanse, inspirirane tvojim omiljenima likovima i trenucima. Proslavljena u Netflix-ovoj La Casa de Papel (Money Heist) seriji, samo ova maska, sa svim svojim nijansama, bit će ti potrebna da se pridružiš posljednjoj pljački!

Paleta sjenila s 9 pažljivo odabranih, bogato pigmentiranih nijansi, inspirirana je likom profesora, genija koji stoji iza svakog koraka savršenog plana. U obliku njegovih legendarnih naočala, s poznatim replikama koje će te podsjećati na sve epske trenutke ove hit serije.

Za sve buntovnike i one koji se tako osjećaju - ruževi za usne dostupni u dvije nijanse, inspirirane neponovljivim duom- Tokio i Nairobi. Rebel Red ili Teddy Bear, oba ti pružaju bogatu boju s mat finish-em, koja te neće iznevjeriti.

Zlatna poluga koju možeš nositi svuda sa sobom! Kremasta, blistava formula dolazi u dvije nijanse. Koristi kao highlighter ili bronzer i uživaj u njihovoj glatkoj teksturi!

Otkrij svoj buntovnički look s ogledalom u obliku Dali maske, inspirirane Netflix-ovom La Casa de Papel serijom! Na ogledalu ćeš pronaći replike koje će samo pravi fanovi serije prepoznati. Lagano i ugodno za držanje, ovo ogledalo će biti moćan dodatak u tvojoj beauty rutini.

Nema potrebe za puno objašnjenja kada je ovaj proizvod u pitanju! Tvoj omiljeni epic ink liner je sada dobio preobražaj, inspiriran Netflix-ovom La Casa de Papel serijom! Podjednako precizan lak za nanošenje, sada u limitiranom zlatnom pakiranju!

Najčitaniji članci