Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Komad koji čini razliku: Sjajne i šljokičaste hlače za party look

Komad koji čini razliku: Sjajne i šljokičaste hlače za party look
16

Šljokičaste hlače najbolje se slažu s bijelom košuljom, sjajne vole bazne komade kao što su sakoi i jakne, a sjajni detalji na motivima zahtijevaju minimalistički nakit

VIDEO

U blagdansko vrijeme nezaobilazan dio svake ženske garderobe su šljokice i sjajni detalji, a to znaju i brojna dizajnerska imena poput Oscara de la Rente i modne kuće Givenchy. Sa šljokičastim hlačama i sjajnim motivima ne možete pogriješiti, a za seksi kombinaciju dovoljna je samo bijela košulja. 

Šljokice i bijela košulja savršen su par

Možete ih nositi na gradskoj špici, a prikladne su i za večernji izlazak. U dnevnim varijanta najbolje ih je kombinirati s bijelom košuljom muškog kroja i niskim gležnjačama ili oksfordicama. Za odvažniji look izaberite vrećastu tuniku i kožnu jaknu, a styling dodatno istaknite visokim čizmama u istoj boji jakne. Osim toga, ne možete pogriješiti ni s tunikom asimetričnih rubova što će vašem stylingu dati dozu bajkerskog šarma. Bitno je ići na što jednostavniju varijantu, kako bi neutralizirali šljokice, i ne naglašavati ih drugim jarkim bojama. Iako zvuči nevjerojatno, ali cjelokupni styling u šljokičastoj varijanti, npr. kombinezon izgledat će blaže nego zlatne šljokice sa srebrnom ili ružičastom majicom.

U večernjim varijantama izaberite strukiranu bijelu košulju, crni sako i gležnjače na petu. Styling začinite clutch torbicom i ogrlicom s medaljonom. Šljokičaste hlače odlično se slažu i s peplumom. No pritom treba pripaziti da je top jednobojan kako ne bi izgledao previše agresivno. 

Trikovi

  • Izbjegavajte kombinacije s printevima zato što bi vaš styling mogao djelovati previše napadno. 
  • Svjetlije hlače je nabolje nositi sa smeđim čizmama, dok se tamnije i metalik najbolje slažu s crnima.  
  • Kombinacije s čipkom i zakovicama djeluju preagresivno. 

Sjajne hlače

Savršena alternativa šljokičastim hlačama su raskošne sjajne hlače kakve predlažu Vivienne Tam, Badgley Mischka ili Guy Laroche. Njih je najbolje kombinirati s baznim komadima kao što su jakne i sakoi, a jednako dobro izgledaju i sa šljokičastom ili lepršavom prozirnom bluzom. One, za razliku od šljokičastih, nisu toliko agresivne, pa ih se može nositi s printevima i aplikacijama. U svakodnevnim prilikama nosite ih uz oksfordice ili gležnjače, a za večernje varijante birajte visoke potpetice. 

Bakrene nijanse sjajnih hlača vole smeđe i bordo boje, dok zlatu najbolje pristaje crna jer stylingu daje popularni gotički štih. Sa srebrnom je malo drugačije. Ona voli hladne nijanse, a najbolje ju je kombinirati sa sivim i plavim tonovima. 

Sjajni motivi

Ako još uvijek niste skupili hrabrost za šljokičaste ili sjajne hlače, svoj styling možete začiniti sjajnim detaljima. Šljokice na bokovima ili oko ruba džepova učiniti će vaš look posebnim i dovoljno upečatljivim. Modna kuća Balmain ove sezone predlaže upravo takve hlače, a odlične su i za dnevni look. Nose se uz osnovne boje, crnu i bijelu. Bajkerski look upotpunit ćete niskim čizmama s puno remenja. 

U večernjim prigodama možete ih nositi sa strukiranim košuljama tako da ih zataknete u hlače osobito ako su šireg kroja, dok one uže nosite uz peplum topove ili jednostavne pripijene majice. Modni dodaci uz takav look trebaju biti minimalistički. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje