Lifestyle

Komentari 6

Kupci se obrušili na cijenu: Što to u tosteru košta 3000 kuna?

Kupci se obrušili na cijenu: Što to u tosteru košta 3000 kuna?

Tanki sloj pare 'obavija' kruh i lagano mu grije površinu, zadržavajući pritom njegovu vlažnost i okus, a prije pečenja se u vrh tostera doda žličica vode

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne znate što bi za ručak? Evo par odličnih recepata iz šalice

Japanska tvrtka Balmuda već nekoliko godina prodaje svoj kultni 'luksuzni' toster 'The Toaster', a od nedavno ga se može kupiti i preko Amazona. Za ovaj uređaj iz Balmude kažu da 'idealan za postizanje najboljeg ukusa i teksture' a prodaje se za 348.09 funti (oko 2,943 kn).

Tajna 'super tostera' je u tome da se za zagrijavanje kruha koristi 'jedinstvena tehnologija pare' što, kako kažu proizvođači, rezultira 'aromom i teksturom svježe pečenog kruha'.

Tanki sloj pare 'obavija' kruh i lagano mu grije površinu, zadržavajući pritom njegovu vlažnost i okus, a prije pečenja se u vrh tostera doda žličica vode.

No bez obzira na te 'moćne' karakteristike, ljudi su podijeljeni kad je riječ o njegovoj kupnji.

Iako ga na web stranici firme hvale i većina kupaca ga ocjenjuje s maksimalnih pet zvjezdica, mnogi komentiraju kako je jednostavno 'preskup za tostiranje kruha'.

- Da, skup je, ali izvrsno tostira. Ima i druge postavke za tost i za razne vrste kruha i peciva - napisao je netko u komentarima, dok neki kupci ipak ostaju pri tome da je 'precijenjen'.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Detoksikacijom očistite tijelo od nakupljenih otrova i toksina

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA - kuhar Ivan Pažanin:

 

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Najčitaniji članci