Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

Lav nakon prekida ulazi u nove avanture, a Strijelac putuje...

Prekid veze je prilično univerzalno iskustvo, ali postoji bezbroj načina da se preboli. Svaki se znak zodijaka, određen datumom rođenja, drugačije način nosi s tim što je ostao sam ili povrijeđen

Foto: Thinkstock
62 komentara

Ovan

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Kad je Ovan ostavljen povrijeđen, svoje slomljeno srce obično liječi tako da se sastaje sa što više partnera/ica. Za njega je najbolji način da nekoga preboli taj da sebe stalno podsjeća kako je "vrijedan ljubavi". Ovnovi će si rijetko dopustit da zbog ljubavnog prekida potpuno izgube volju za životom, a neće ni odmoriti dok ne pronađe nekoga tko će ga tretirati baš kako bi on htio da ga se tretira. 

Bik

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Nakon prekida, Bikovi će prekinuti sve kontakte s ljudima koji ih mogu i podsjetiti na bivšeg partnera ili partnericu. Oni će se kad ostanu sami držati one 'Daleko od očiju, daleko od srca', pa će se jako truditi da se riješe svakog podsjetnika na neuspjelu vezu, koji bi im vraćao uspomene na bolni rastanak.

Blizanci

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Oni će pokušati s bivšim ljubavima ostati u prijateljskim odnosima kad je god to moguće, čak i kad im je srce slomljeno i ponos povrijeđen. Blizanci u ovakvim situacijama vjeruju da će se kroz prijateljski odnos najlakše preboljeti sve negativno što je bilo u vezi, te da će uz komuniciraju s bivšima lakše pretrpjeti gubitak.

NEMA TU SREĆE Pet znakova da vaša ljubavna veza nema nikakvu budućnost

Rak

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Rak će nakon prekida, pogotovo ako je on ostavljen, biti jako potišten, ali će ipak, kao i u svemu drugome, vjerovati kako se sve događa iz nekog razloga. Iako povrijeđeni, nakon prekida veze će Rakovi nastaviti živjeti baš kako su živjeli i prije nego što su upoznali partnera ili partnericu. Neki će se od njih lako vratiti u samački stil života, a nekima će to teže pasti.

Lav

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Ovo je znak koji nakon prekida gotovo odmah ulazi u nove avanture, bez obzira koliko mu je prijašnja veza značila. Čak i kad je jako povrijeđen ili kad još ima snažne osjećaje prema bivšoj ljubavi, Lav će ući u novu vezu ili u prolaznu avanturu, ne bi li se tako oslobodio ljutnje i boli. On svaki svoj dan živi kao da mu je zadnji, pa ni nakon prekida neće biti ništa drugačije.

Angel of love, beautiful girl with great white feather wings in 6 ULTIMATIVNIH VRLINA Kako biti bolja osoba: Kvalitete kojima bismo svi trebali težiti

Djevica

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Djevice se u ovakvim situacijama najčešće skoncentriraju na posao, i to u toj mjeri da će mnoge baš tada vrtoglavo napredovati. -Da si skrene misli sa problema, Djevica će se zatrpati s poslom i neumorno će raditi, upisivati nove tečajeve i usavršavati se na poslovnom planu.

Vaga

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Vage će se na neko vrijeme jednostavno povući iz društvenog života i nestati. Izbjegavat će ljude, barem na početku, jer ne žele da ih se pita o bivšem partneru i o osjećajima koji su za njih preintimni. Među ljude će se vratiti tek kad skupe dovoljno snage da mogu pričati o tome što se dogodilo, iako se ni tada neće baš bilo kome otvoriti i povjeriti. 

Škorpion

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Nakon prekida, Škorpion najčešće odlazi u najbliži bar da 'ubije tugu'. Budući da je vrlo ekstreman znak, kad je povrijeđen može lako postati autodestruktivan i štetan za samoga sebe. Škorpioni često imaju jaku emocionalnu reakciju na bol, a ovakvo je ponašanje za njih jedini način da prežive.

Strijelac

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Nakon što ostane sam, Strijelcu je najprirodnije negdje otputovati. Što dalje, to bolje, na bilo koje mirno mjesto gdje može o svemu razmisliti i fokusirati se na svoje mentalno i emotivno stanje. Pokušati će 'doći k sebi'  tako da će napustiti mjesto gdje inače borave, isključiti telefon i usredotočiti se na oporavak.

Woman in ecstasy SINOĆ SAM SANJALA... Sanjate 'vruće' snove? Žene ih sanjaju i češće nego muškarci

Jarac

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Ovaj znak u teškim situacijama najviše voli vrijeme provoditi sa svojom obitelji, da tako ispuni prazninu drugačijom vrstom ljubavi.. Jarac je inače jako usmjeren prema obitelji, koja na njega djeluje umirujuć́e, pa u obiteljskoj atmosferi lakše zaboravlja da je povrijeđen i usamljen.

Vodenjak

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Vodenjaci svoju kreativnost koriste i da lakše krenu dalje nakon bolnog prekida. Budući da su pripadnici ovog znaka često kreativni na raznim poljima, Vodenjaci već znaju kako bol pretvoriti u umjetnost, a svoje će ljubavne priče rado i podijeliti s drugima.

Ribe

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Premda općenito vole društvo, ako nakon prekida  moraju birati, Ribe će uvijek odabrati samoću i mir. Kad im je srce slomljeno, Ribe je najbolje pustiti da ih prođu negativne emocije. Kako piše portal Mystical Raven, pripadnici ovog znaka su jako emotivni i osjetljivi, pa nakon prekida često trebaju pomoć, prijateljsku ili stručnu, terapeutsku, da lakše prežive prazninu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message