Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Lav voli privatnost, a Djevica vrata doma otvara prijateljima

Lav voli privatnost, a Djevica vrata doma otvara prijateljima
1

Svaka kuća u horoskopu ima svoje značenje i simboliku i opisuje vaš pristup odnosima, ljubavi, poslu, novcu. Četvrta kuća Zodijaka može vam mnogo otkriti o vašem obiteljskom životu

VIDEO

Astrologija se često koristi kako bi vam pomogla u odabiru posla i ljubavi, ali jeste li znali da i ona može pružiti korisne uvide u vašem obiteljskom životu? Postoji horoskopski znak koji ima poseban utjecaj na vaše kućne poslove. Kvalitete ovog znaka pokazuju što vam je potrebno u vašem domu i opisuju kako možete naći ispunjenje unutar obitelji.

Svaka kuća u horoskopu ima značenje te opisuje vaš pristup odnosima, ljubavi, poslu, novcu... No ima i jedna kuća koja vlada vašim obiteljskim životom te opisuje vaše obiteljske odnose. Riječ je o četvrtoj kući Zodijaka, a znak u kojem se ona nalazi može vam mnogo otkriti o tom sektoru života. 

Vaš znak ----> Obiteljski znak

Ovan       ----> Rak
Bik          ---->  Lav
Blizanci   ----> Djevica
Rak         ----> Vaga
Lav          ----> Škorpion
Djevica    ----> Strijelac
Vaga        ----> Jarac
Škorpion  ----> Vodenjak
Strijelac   ----> Ribe
Jarac       ----> Ovan
Vodenjak ----> Bik
Ribe        ----> Blizanci

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

Bik - vaš obiteljski znak je Lav

Trebate stabilnost, ali tu je i duh uzbuđenja koji dolazi s Lavom, vladarem vašeg obiteljskog života. Boje i slike mogu biti važni u vašem kućnom prostoru, zato se odlučite za sve one detalje koji vama imaju posebno značenje ili vas inspiriraju.

Budući da Lav voli život na visokoj nozi, možda ćete svoj dom urediti i nekim luksuznijim komadima namještaja. Tvrdoglavost i nesklonost kompromisima može otežati sklad i suradnju s ukućanima. Vaš dom može biti i mjesto posebnih ljubavnih početaka. 

Blizanci - vaš obiteljski znak je Djevica

Dom je mjesto prizemljenja i fokusiranja. Trebat ćete dobro organiziran prostor i više mjesta na koje možete arhivirati i odlagati stvari. Skloniji ste minimalističkom stilu uređenja i više volite funkcionalan namještaj. Volite da stvari budu organizirani i isplanirane i ne volite promjene u domu koje dolaze u posljednji tren.

Oni su savršen tim: Ovih šest parova Zodijaka najduže traje
Oni su savršen tim: Ovih šest parova Zodijaka najduže traje

Djevica je zemljani znak pa bi za vas bilo idealno živjeti na mjestu blizu vrta ili parka. Vaš dom može biti i simbol koje nadahnjuje druge da žive čisto i zdravo.  

Rak - vaš obiteljski znak je Vaga

Harmonija i ljepota su važni u vašem domu. Kao vodeni znak imate urođenu potrebu za njegom i toplinom, ali sa simpatičnom Vagom koja utječe na vaš kućni život, prvenstveno trebate dom koji je dizajniran i udoban. Ljepota, biljke, dekoriranje prostora s zanimljivim detaljima neophodno su vam važni.

Bitno vam je da živite u kvartu u kojem postoji dobra povezanost s gradom, u kojem ima dosta trgovina i kafića. Sretni ste kad u vašem stanu ima puno svjetla i prozračnosti. Pravda i ravnoteža su bitni u obiteljskim odnosima.  

Lav - vaš obiteljski znak je Škorpion

Žudjet ćete za domom u kojem možete napraviti svoj privatni prostor u kojem se osjećate udobno i smireno te zaštićeno od pogleda ukućana. Do stana možete doći i putem nasljedstva ili financijske pomoći bliskih osoba. Dosta pažnje posvetit ćete uređenju spavaće sobe koja bi mogla imati velika zrcala ili crveno obojen zid koji budi strast. Jedan od vaših roditelja može biti dominantniji.  

Djevica - vaš obiteljski znak je Strijelac

S kvalitetama Strijelca koji utječe na vaš kućni život, možda vam je pustolov u srcu. Možda ćete kroz život češće mijenjati mjesto stanovanja ili jedan dio života provesti udaljeno od mjesta rođenja. Strijelac je prilično opušten i pa će vam se svidjeti fleksibilniji kućni raspored.

Knjige mogu biti važan dio uređenja vašeg doma isto kao i diplome. Rado otvarate vrata doma prijateljima i dragim ljudima. U vašem domu često može biti živo i uzbudljivo. Ljudi vas često posjećuju. 

Vaga - vaš obiteljski znak je Jarac

U domu vam je najbitnija sigurnost, pouzdanost i oslonac koji dobivate od roditelja ili ukućana. Rado ćete unaprijed planirati neke aktivnosti s članovima obitelji. Dobri ste u rješavanju kriznih situacija. Ne volite previše detalja i stvari koji ometaju prozračnost i kretanje kroz dom.

5 najluđih znakova Zodijaka, a jedan od njih se posebno ističe
5 najluđih znakova Zodijaka, a jedan od njih se posebno ističe

Možda ćete u životu jedno vrijeme brinuti o starijoj osobi koja bi mogla živjeti s vama ili ćete imati nekog tko će vam pomagati u kućanstvu. Ako tijekom odrastanja niste dobili previše topline, trebat će vam to u partnerskom odnosu.

Škorpion - vaš obiteljski znak je Vodenjak

Kvalitete inovativnog i društvenog Vodenjaka vladaju vašim domaćim životom, pa će vam u domu biti važna tehnologija i uređaji koji vam olakšavaju život. Možda želite najnovije glazbene uređaje ili super brzu internetsku vezu. Bitno vam je da vaše susjedstvo bude ugodno i da vas ne opterećuje, a ako u blizini imate i prijatelje, nitko sretniji od vas.

Vaš dom može biti ogledalo vaših hobija, talenata i posebnih interesa. Razgovor i povezanost s obitelji glavni je prioritet, pa razmislite o organiziranju obiteljskih ručkova ili društvenih događanja.

Strijelac - vaš obiteljski znak su Ribe

Imate opušten stav prema svom domu i manje ste fokusirani na stvaranje savršenog doma, a više prema njegovanju obiteljskih veza. S vodenim znakom Riba koji utječe na vaš kućni život dajete prednost ljudima koje volite. Udobni trosjed i ležaljka idealni su za duge razgovore, igre i obroke koji se protežu satima.

Prijatelji i obitelj znaju da će u vašem domu biti dobro zbrinuti. Vaša kupaonica prepuna je mirisnih soli i ulja za kupanje. U domu rado palite svijeće, slušate laganu glazbu.  

Jarac - vaš obiteljski znak je Ovan

Iako ste osoba kojoj su stabilnost i sigurnost najvažniji, u vašem domu je uvijek aktivno. Često nešto popravljate ili preuređujete. Poduzimate neke inicijative ili rješavanje pitanja u koje su uključeni članovi šire obitelji. Volite dominirati i preuzimati vodeću ulogu u svom domu.

Ne podnosite da vam se tu suprotstavljanju. No isto tako, bitno vam je da imate neko mjesto u stambenom prostoru u kojem možete biti sami. Vatreni element Ovna sugerira da su vizualni elementi u domu bitni, isto kao i visoki stropovi i prostranost.

Vodenjak - vaš obiteljski znak je Bik

Dom je za vas mjesto gdje ćete se doći prizemljiti i smiriti svoju ponekad nemirnu energiju. Vrt ili zeleni prostor i travnjak vam pomažu da se uzemljite. Zato bi za vas život u kući s vrtom bio idealan odabir. Ako je to nemoguće, gledajte da u domu imate svoj prostor zelene oaze, znači da uzgajate biljke, pa i začinsko bilje.

Prirodne tkanine su idealne, posteljina od organskog pamuka ili trosjed od prirodnih materijala. Možete biti odani obitelji i više volite redovita, planirana događanja, a ne spontana okupljanja.

Ribe - vaš obiteljski znak su Blizanci

Povezanost i zajedništvo mogu biti važne obiteljske teme jer društveni Blizanci utječu na vaš dom i obiteljski život. Povezanost se može odnositi na pristup ljudima, poput života u blizini obitelji, prijatelja ili izvrsnog kafića i restorana.

To također može značiti povezanost sa svijetom putem brzog pristupa internetu ili život na mjestu koje ima kvalitetne zabavne ili kulturne sadržaje te blizinu tramvajske ili autobusne stanice. Kretanje i fleksibilnost ključni su u vašem domu. Dom je često mjesto na kojem se vode neki važni razgovori.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje