Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mali makeover i sjajan rezultat uz bronzer, iluminator i ruž...

Mali makeover i sjajan rezultat uz bronzer, iluminator i ruž...
1

Lijepa i u žurbi: Kosa će blistati nakon maske od žutanjaka, a s bronzerom i iluminatorom u dvije minute možete vizualno stanjiti gornji dio tijela, kao i noge

VIDEO

Ne morate imati mnogo slobodna vremena kako biste izgledali lijepo i njegovano. Ako mislite da ste blijedi, u samo tri minute možete bronzerom u kremi istaknuti oči, usne i obraze, savjetuje Tina Turnbrow, vizažistica poznatih, među kojima je i Natalie Portman. Kad vam se čini da vam je kosa suha i bez sjaja, razmutite dva žutanjka pa ih nanesite na kosu, a onda nanesite sloj šampona. Nakon 20 minuta kosu isperite i osušite, besprijekorno će blistati. 

Kako bi vam i lice izgledalo zdravo i svježe prije važnog sastanka ili spoja, stavite hidratantnu masku. Držite je od pet do deset minuta radi antioksidativnog učinka. A u manje od dvije minute možete stvoriti privid mršavijega gornjeg dijela trupa, odnosno istaknutije ključne kosti. Udubljenje ispod ključne kosti osjenčite bronzerom pa ga razmažite. Nakon toga nanesite iluminator točno na kost, preporučuje vizažistica Marisa Nemes, koja radi s Candice Swanepoel, “anđelom” Victoria’s Secreta.

Dramatičan pogled nastaje u fazama

Kako biste brzo napravili neodoljive “smokey eyes”, nanosite šminku u fazama. Kad povučete crtu uz rub gornjega kapka, razmažite je prstom, nekoliko puta trepnite pa nastavite razmazivati i nanositi slojeve olovke dok ne dobijete nijansu koju želite.

Jednostavni potezi za najljepše usne

Za savršene crvene usne počnite nanositi ruž od sredine usana pa ga polako razmazujte prema rubovima. Tom tehnikom polako nanosite boju i lako možete kontrolirati njezin intenzitet.

Glamurozan izgled uz visoku punđu

Ako nemate vremena za frizera, sami možete brzo i lako napraviti frizuru koja će izgledati glamurozno, zavodljivo i uredno. Visoko napravite punđu, otkrit će vam vrat i muškarcima neodoljivu ključnu kost.

Za pletenicu vam ne treba više od pet minuta

Za frizuru dostojnu crvenog tepiha dovoljno je pet minuta. Kosu prebacite na jednu stranu i nisko ispletite pletenicu. Možete se i zaigrati pa sprijeda napravite tanju pletenicu pa je upletite u "glavnu". Poprskajte kosu lakom da dulje izgleda uredno.

Iskoristite svjetlo za duže i tanje noge

Nosite li kratke suknje ili hlače, nanesite tzv. highlighter na sredinu nogu cijelom dužinom. Zbog odsjaja svjetla one tako izgledaju duže i tanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač