Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mama je osmislila program za sinove: 'Budući muž u treningu'

Mama je osmislila program za sinove: 'Budući muž u treningu'

U viralnom videu Doug Weaver podijelio je da je tijekom odrastanja imao strogi nastavni plan i program 'Muževi u treningu' kojim je njegova majka trenirala njega i njegovu braću da budu bolji muškarci

VIDEO

Doug Weaver iz St. Louisa u SAD-u je podijelio u videu kako je njegova majka, dok su on i braća odrastali, provodila program  'Muževi u treningu' kojim ih je željela naučiti kako se pristojno ponašati, kako reagirati u opasnim situacijama i odnositi se prema ženama.

POGLEDAJTE VIDEO: Sedam čestih pogrešaka u odgoju

Pokretanje videa...

01:19

On uključuje i stvari kao što su pristanak, poštivanje žena i sve ono što nekoga čini pristojnim ljudskim bićem. Nakon što su njezini sinovi završili program, čak su dobili i potvrde o završetku koje im je uručila na dane vjenčanja. 

Prema Dougu, 'trening' je počeoe kad su bili mali. Ipak, lekcije koje je onda naučio i danas zna i koristi. 

Iako su Doug i njegova braća bili premladi za muževe kad su bili 'upisani u program', ispričao je kako su lekcije koje je naučio kao dijete utjecale na njegov cijeli život. 

Pretjeruje? Mlada mama sinčića pita dopuštenje za sve pa čak i kad mu treba mijenjati pelenu
Pretjeruje? Mlada mama sinčića pita dopuštenje za sve pa čak i kad mu treba mijenjati pelenu

Trening njegove majke definitivno je utjecao na njegov brak, kao i na to kako danas odgaja vlastitu djecu. Zapravo, planira ih podučavati sličnim nastavnim planom i programom kako bi bili jednako spremni za sve izazove koje im život može donijeti. 

U svom TikTok videu gledateljima govori da je 'bilo puno stvarno dobrih stvari u tom nastavnom planu i programu'.

- Postojale su stvari poput kako reagirati ako vaša supruga kaže nešto što nije točno? Kako reagirati kad kaže nešto krivo u javnosti, a kako kad to kaže kad ste sami, kada ih je prikladno ispraviti, a kada nije. Razgovarali smo o pristanku, razgovarali smo o osnovama poštivanja žena i svim stvarima koje te zapravo čine pristojnim ljudskim bićem - objašnjava Weaver na svojem TikTok kanalu

Dok je bio u srednjoj školi, i njegov je tata je 'ušao u program obuke' jer tijekom svojeg odrastanja nije naučio neke stvari koje je njegova žena učila svoje sinove, a i on je želio naučiti nešto o tome. 

Pogledajte u videu što Dougova žena kaže o treningu:

- Postoje dijelovi ovog programa koji nikada ne bi trebali ugledati svjetlo dana - poput pornografskog kviza - ali postoje dijelovi za koje mislim da ću ih provoditi i sa svojim sinom. Definitivno odgajam svog sina da shvati kako funkcionira pristanak žene na nešto i da potreba za njim ne prestaje kad se vjenčate, da stvari i dalje moraju biti dogovorene. Zatim, prepoznavanje kad su žene u nevolji ili opasnosti od drugih muškaraca, kada intervenirati i kako na odgovarajući način riješiti potencijalno opasnu situaciju. Zdravo rješavanje sukoba je jako bitno znati, isto kao i kako izraziti svoje osjećaje na zdrav način i na odgovarajući način odgovoriti kada vam netko izrazi svoje osjećaje - objasnio je.

Tata, ja te volim iako si u zatvoru: Teške priče djece čiji su roditelji završili iza rešetaka
Tata, ja te volim iako si u zatvoru: Teške priče djece čiji su roditelji završili iza rešetaka

- Moja mama je čak napravila potvrde o završetku programa koje je potpisala i dala svakom od nas na dane vjenčanja - podijelio je Weawer. 

Svoj TikTok video završava napomenom kako njegova supruga (kao i supruge njegove braće) zaista cijeni ono što je s mamom naučio. 

- Bilo je to puno introspekcije, procjene vještina i preispitivanja vlastitog karaktera koji su često dovodili do raznolikih tema koje smo raspravljali s mamom -  rekao je.

- Željela je da znamo kako biti u zdravoj dugotrajnoj vezi, a u međuvremenu smo vježbali tretirajući svaku ženu koju sretnemo s poštovanjem, počevši od nje. Nije se očekivalo samo da to naučimo, već da joj pokažemo da to znamo i uvažavamo - objasnio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'