Obavijesti

Lifestyle

Komentari 117

'Mama mi je otela muža nakon svadbe i dobila je dijete s njim'

Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: 'Izlazi iz mog auta'. Par tjedana kasnije poslala mi je pismo isprike. Paul mi se nikada nije ispričao, prisjetila se Lauren Wall

VIDEO

Nikada svojoj majci neću posve oprostiti što mi je uzela muža, a potom s njim dobila dijete, rekla je Lauren Wall (34) iz Londona koja se udala za Paula Whitea kada je imala samo 19 godina.

Njezina majka Julie (53) platila je to vjenčanje 15.000 funti (oko 130.000 kuna), a zahvalna Lauren povela ju je s njima na dvotjedni medeni mjesec. Ni u ludilu nije mislila da će se između njezine majke Julie i supruga razviti osjećaji koji nadilaze obiteljsku ljubav.

Oko dva mjeseca kasnije Paul se iselio, a devet mjeseci nakon toga njezina majka je rodila njegovo dijete i objavila da su u ljubavnoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:57

Paul i Lauren u tom su trenutku imali i sedmomjesečnu kćer. 

- Paul se uvijek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila punica. Sprijateljili su se, puno su se zajedno smijali, ali nisam bila zabrinuta, pa tko bi bio. Jedva sam čekala da se vjenčamo, ali tinta kod matičara se još nije osušila do kraja kada se on promijenio - prisjetila se.

Kaže kako je Paul brzo nakon vjenčanja počeo skrivati svoj mobitel. Mjesec dana nakon svadbe, njezina sestra je koristila mamin telefon i otkrila poruke između nje i Paula. Majka je rekla da nisu normalne, kakve to primisli imaju i sve je porekla. Ali, nekoliko dana kasnije Paul je skinuo vjenčani prsten te ostavio Lauren i njihovu sedmomjesečnu kćer.

Con esas mamitas 🙄 Lauren Wall, de 19 años, se casó con Paul, de 20, en una boda que su misma madre le pagó, en 2005....

Objavljuje MeganoticiasNedjelja, 19. siječnja 2020.

Kada je čula da se uselio njezinoj majci, bila je posve shrvana. Kaže kako su je izdali ljudi kojima je najviše vjerovala. Da joj je majka trudna sa suprugom saznala je jednom prilikom vidjevši je na ulici. Rukama je, kaže, pokušavala sakriti trbuh, a čak ju je uvjeravala da se radi o cisti.

Surogat majka je nosila tuđe dijete pa umrla dok ga je rađala
Surogat majka je nosila tuđe dijete pa umrla dok ga je rađala

- Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može napraviti svojoj kćeri. Paul je možda bio jadan suprug, ali, ona je moja mama, trebala bi me štititi i voljeti iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg vjenčanja - dodala je.

Pet godina nakon što se vjenčao sa Lauren, Paul je sudbonosno 'Da' razmijenio i s njezinom majkom. Lauren je bila na tom vjenčanju samo zbog njihove kćeri, iako, priznaje, bilo joj je muka od svega.

- Otišla sam gledati mamu kako se udaje za istog muškarca za kojeg sam se ja udala pet godina ranije - rekla je i dodala kako njezina majka pokušava izgraditi neki odnos, ali Lauren nema tih želja pa se viđaju vrlo rijetko.

Lauren Wall would live to regret taking her mum on her honeymoon

Objavljuje Irish Daily MirrorNedjelja, 19. siječnja 2020.

- Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: 'Izlazi iz mog auta'. Par tjedana kasnije poslala mi je pismo isprike. Paul mi se nikada nije ispričao niti rekao kako mu je žao. Samo ponavlja da je to sad palo u zaborav - rekla je. 

Paula je upoznala u dobi od 18 godina u lokalnom pubu. Odmah joj se svidio.

- Tražio je moj broj, a sutradan mi je poslao poruku. Pozvao me u kino. Počeli smo izlaziti ubrzo nakon toga - rekla je i prisjetila se kako je vrlo brzo ostala trudna. Malena se rodila u ožujku 2004. godine, a vjenčali su se pet mjeseci nakon toga.

- Pet mjeseci kasnije vjenčali smo se u prekrasnom crkvenom obredu okruženi prijateljima i obitelji. Mama nas je ponosno promatrala dok smo razmjenjivali zavjete. On je rekao kako želi zauvijek biti uz mene - ispričala je.

Lauren je nedavno upoznala muškarca za kojeg kaže da je divan partner. S njim čeka svoje četvrto dijete.

- Vrijeme zacjeljuje sve rane. Mama i ja pokušale smo imati normalan odnos, ali više nikada nećemo biti bliske kao nekad, više joj nikada neću u potpunosti vjerovati - zaključila je Lauren.

Njezina majka se pravda:

- Mi smo u braku, nismo imali aferu, u braku smo, i to je to - kratko je prokomentirala, a prenosi Daily Mail.

Lauren i Paul vjenčali su se 2004., a njena majka i Paul pet godina kasnije 2009.

Prijatelji pa ljubavnici - takve veze češće opstaju od drugih
Prijatelji pa ljubavnici - takve veze češće opstaju od drugih

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje