Lifestyle

Komentari 117

'Mama mi je otela muža nakon svadbe i dobila je dijete s njim'

Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: 'Izlazi iz mog auta'. Par tjedana kasnije poslala mi je pismo isprike. Paul mi se nikada nije ispričao, prisjetila se Lauren Wall

Nikada svojoj majci neću posve oprostiti što mi je uzela muža, a potom s njim dobila dijete, rekla je Lauren Wall (34) iz Londona koja se udala za Paula Whitea kada je imala samo 19 godina.

Njezina majka Julie (53) platila je to vjenčanje 15.000 funti (oko 130.000 kuna), a zahvalna Lauren povela ju je s njima na dvotjedni medeni mjesec. Ni u ludilu nije mislila da će se između njezine majke Julie i supruga razviti osjećaji koji nadilaze obiteljsku ljubav.

Oko dva mjeseca kasnije Paul se iselio, a devet mjeseci nakon toga njezina majka je rodila njegovo dijete i objavila da su u ljubavnoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Paul i Lauren u tom su trenutku imali i sedmomjesečnu kćer. 

- Paul se uvijek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila punica. Sprijateljili su se, puno su se zajedno smijali, ali nisam bila zabrinuta, pa tko bi bio. Jedva sam čekala da se vjenčamo, ali tinta kod matičara se još nije osušila do kraja kada se on promijenio - prisjetila se.

Kaže kako je Paul brzo nakon vjenčanja počeo skrivati svoj mobitel. Mjesec dana nakon svadbe, njezina sestra je koristila mamin telefon i otkrila poruke između nje i Paula. Majka je rekla da nisu normalne, kakve to primisli imaju i sve je porekla. Ali, nekoliko dana kasnije Paul je skinuo vjenčani prsten te ostavio Lauren i njihovu sedmomjesečnu kćer.

Kada je čula da se uselio njezinoj majci, bila je posve shrvana. Kaže kako su je izdali ljudi kojima je najviše vjerovala. Da joj je majka trudna sa suprugom saznala je jednom prilikom vidjevši je na ulici. Rukama je, kaže, pokušavala sakriti trbuh, a čak ju je uvjeravala da se radi o cisti.

- Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može napraviti svojoj kćeri. Paul je možda bio jadan suprug, ali, ona je moja mama, trebala bi me štititi i voljeti iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg vjenčanja - dodala je.

Pet godina nakon što se vjenčao sa Lauren, Paul je sudbonosno 'Da' razmijenio i s njezinom majkom. Lauren je bila na tom vjenčanju samo zbog njihove kćeri, iako, priznaje, bilo joj je muka od svega.

- Otišla sam gledati mamu kako se udaje za istog muškarca za kojeg sam se ja udala pet godina ranije - rekla je i dodala kako njezina majka pokušava izgraditi neki odnos, ali Lauren nema tih želja pa se viđaju vrlo rijetko.

- Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: 'Izlazi iz mog auta'. Par tjedana kasnije poslala mi je pismo isprike. Paul mi se nikada nije ispričao niti rekao kako mu je žao. Samo ponavlja da je to sad palo u zaborav - rekla je. 

Paula je upoznala u dobi od 18 godina u lokalnom pubu. Odmah joj se svidio.

- Tražio je moj broj, a sutradan mi je poslao poruku. Pozvao me u kino. Počeli smo izlaziti ubrzo nakon toga - rekla je i prisjetila se kako je vrlo brzo ostala trudna. Malena se rodila u ožujku 2004. godine, a vjenčali su se pet mjeseci nakon toga.

- Pet mjeseci kasnije vjenčali smo se u prekrasnom crkvenom obredu okruženi prijateljima i obitelji. Mama nas je ponosno promatrala dok smo razmjenjivali zavjete. On je rekao kako želi zauvijek biti uz mene - ispričala je.

Lauren je nedavno upoznala muškarca za kojeg kaže da je divan partner. S njim čeka svoje četvrto dijete.

- Vrijeme zacjeljuje sve rane. Mama i ja pokušale smo imati normalan odnos, ali više nikada nećemo biti bliske kao nekad, više joj nikada neću u potpunosti vjerovati - zaključila je Lauren.

Njezina majka se pravda:

- Mi smo u braku, nismo imali aferu, u braku smo, i to je to - kratko je prokomentirala, a prenosi Daily Mail.

Lauren i Paul vjenčali su se 2004., a njena majka i Paul pet godina kasnije 2009.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci