Ljepota - žena kaže da je njezin atraktivan izgled zapravo prokletstvo | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

'Meni ljepota nije blagoslov, to je prokletstvo zbog kojeg patim'

'Meni ljepota nije blagoslov, to je prokletstvo zbog kojeg patim'

Privlačnost ima mnogo negativnih utjecaja na život. Privilegije postoje, ali su ograničene. Lijepe žene su u većoj opasnosti, a kada je u pitanju posao, on često rezultira seksualnim uznemiravanjem, tvrdi lijepa Shye

VIDEO

Žena kaže da je njezina privilegija zapravo prokletstvo. Influencerica s Floride, Shye Lee (29), ne slaže se s 'privilegijem ljepote', toliko da ju je preimenovala u 'prokletstvo zgodne djevojke'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Mama i ja se isto odijevamo, ali ona ima 60 godina, a ja 22' VIDEO

Shye tvrdi kako je biti lijep ustvari 'prokletstvo'.

Njezina privlačnost imala je mnogo negativnih utjecaja na njezin život, od ljubomornih prijatelja do toga da je na poslu nisu shvaćali ozbiljno, a njezine objave na društvenim medijima pokazuju da nije jedina koja osjeća da joj dobar izgled otežava, a ne olakšava život.

Izvor mladosti nalazi se u hrani: Ovih 11 namirnica tjeraju bore
Izvor mladosti nalazi se u hrani: Ovih 11 namirnica tjeraju bore

Ona priznaje da privilegije postoje, ali da su ograničene na stvari kao što su besplatna pića, pristup VIP odjeljcima u klubovima... Shye dodaje i da su lijepe žene u opasnosti, a kada je u pitanju poslovno okruženje, kaže da su njezini pokušaji da pokrene posao kao marketinški stručnjak često rezultirali seksualnim uznemiravanjem.

- Dečki bulje i dobacuju dok doslovno samo pokušavate ići u kupovinu, a onda vas nazovu kučkom jer ne želite razgovarati s njima - kaže.

@shye.lee

Here’s the TEA TEA on Why you see me SOLO majority of the time now. I KNOW I am NOT the only one whose experienced this either. It’s very sad when your heart is so pure but their intentions are not! One thing a pretty girl lacks & desires the most is finding genuine ppl to keep around her. 🙏🏽

♬ original sound - Shye Lee

Mnogi su podijelili slična iskustva pa je jedna djevojka opisala kako ju je maltretiranje koje je proživjela jer je lijepa natjeralo da se boji 'svijeta'. Neke su žene priznale da im je teško sprijateljiti se s drugim ženama, dok se neke pak osjećaju usamljeno i zastrašujuće.

- Željela bih samo jednog dobrog prijatelja prije nego što napustim ovu zemlju - iskrena je komentatorica.

Neki su spomenuli da je čak i njihova vlastita obitelj ljubomorna na njih, dok je jedna žena otkrila da je liječnica, ali da svi misle da ne zna ništa ni o čemu.

Mnoge žene su 'privilegiju ljepote' čak nazvale i 'porezom na lijepe djevojke'. Naravno, mnogi odbacuju ovakve tvrdnje.

Influencerica s alopecijom: 'Od 6. godine sam potpuno ćelava, ali sam naučila voljeti sebe'
Influencerica s alopecijom: 'Od 6. godine sam potpuno ćelava, ali sam naučila voljeti sebe'

- Otkad sam se udebljala drugi nisu više tako dobri prema meni - izrazili su neslaganje, pa je jedna djevojka opisala kako je dobila posao koji je željela jer je bila samo lijepo lice koje predstavlja kompaniju.

Netko je i ogromnu prisutnost koju Lee ima na društvenim mrežama iskoristio kao dokaz poprilične privilegije. 

- Lijepi također dobivaju neke prilike malo lakše nego oni koji se ne smatraju lijepima. Primjer bi bila prisutnost influencera i društvenih medija - spočitnuli su.

@shye.lee Replying to @chamael30n ♬ original sound - Shye Lee

Privilegija koja dolazi s ljepotom je apsolutno stvarna, a podaci su to dokazali.

Istraživanja pokazuju da privlačni pojedinci dobivaju bolje ocjene, lakše nalaze posao, imaju veće plaće i čak ih se u sudnicama češće proglašava nevinim.

Ali podaci također potvrđuju i iskustvo koje Lee ima jer doista postoje i one loše strane.

Oni koji dobro izgledaju vjerojatnije će biti maltretirani u školi od strane istospolnih vršnjaka i meta na radnom mjestu od strane istospolnih kolega. Pokazalo se i da su privlačni u nepovoljnijem položaju na razgovorima za posao ako je njihov sugovornik istog spola. Također se na prvi dojam često smatra da su privlačni povučeni, egocentrični i nekompetentni, a liječnici ih ponekad odbacuju jer pretpostavljaju da njihov dobar izgled znači savršeno zdravlje, donosi YourTango.

Prošla je još jedna godina, ali to se ne mora vidjeti: Zbog ovih 5 stvari ćete izgledati mlađe
Prošla je još jedna godina, ali to se ne mora vidjeti: Zbog ovih 5 stvari ćete izgledati mlađe
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke