Lifestyle

Komentari 4

Mikro-prevara nije nešto što se ignorira: Evo pet najčešćih vrsta

Mikro-prevara nije nešto što se ignorira: Evo pet najčešćih vrsta

Još se dopisuje s bivšom na društvenim mrežama? To sugerira da još ima osjećaje ili da ima potrebu za potvrdom od strane bivše, što znači da je vaša trenutna veza ugrožena

Nije samo sexting ono što bi se moglo smatrati mikro-prevarom. Psihologinja Emma Kenny je objasnila i druge oblike mikro-varanja koji bi mogli naštetiti vašoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO: Što Hrvati kupuju u seks shopovima?

1. Vaš partner još ima profili na stranici za spojeve

Iako ste u fazi u kojoj vam je suđeno da ste monogamni, vaš partner i dalje ima otvoren profil na stranici za spojeve samo u slučaju da naiđe netko bolji. To potkopava vaš trenutni odnos.

2. Druži se s nekim tko ga seksualno privlači

Provođenje vremena s nekim koga vaš partner smatra privlačnima samo je odskočna daska za aferu.

3. Održava kontakt s bivšom

Još se dopisuje s bivšom na društvenim mrežama? To sugerira da još ima osjećaje ili da ima potrebu za potvrdom od strane bivše, što znači da je vaša trenutna veza ugrožena.

4. Koketira s vašim prijateljicama

Kada ste zajedno vani, više vremena provode u razgovoru i koketiranju s vašim prijateljicama nego s vama. To je vrlo omalovažavajuće za partnera i ukazuje na to da ćete imati problem s povjerenjem u vezi

5. Pravi se da ne postoji iskra s nekim drugim 

Ako ste primijetili da vaš partner provodi puno vremena s drugom ženom, vjerojatno tu postoji nešto više od samog druženja, piše britanski Sun. Ako vas partner uvjerava da je to samo stvar druženja i da tu ne postoji ništa više od toga, tad aktivno sabotira dugoročno povjerenje između vas dvoje.

POGLEDAJTE VIDEO: PRVA EPIZODA 'DOMA IZ BAJKE'

Najčitaniji članci